Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Kerstbomen

Bent u op zoek naar een mooie kerstboom? Dan moet u bij Tuincentrum Interflower in Lokeren wezen! De geur van verse naalden, gezellige sfeer van de kerst en daarna samen de kerstboom optuigen met uw favoriete kerstversiering. Kerst is de gezelligste periode van het jaar! Haal uw droomkerstboom bij Tuincentrum Interflower! Onze enthousiaste medewerkers helpen u maar al te graag met het vinden van uw droom-kerstboom. Of u nu op zoek bent naar een echte of een kunstkerstboom, dat maakt niet uit! We hebben een heel breed assortiment aan diverse kerstbomen. Hieronder vindt u een overzicht van diverse kerstbomen die u kunt vinden in ons assortiment. U kunt natuurlijk ook bij ons tuincentrum langskomen om onze kerstbomen te  bekijken. Ons tuincentrum is momenteel helemaal in kerstthema, dus plan  nu uw bezoek met het hele gezin naar Lokeren en laat u betoveren door de kerstsfeer.

Open filters Sluit filters

Producten filter

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 52 producten

Kerstboom kopen bij Interflower in Lokeren

Kerstboom kopen nabij Gent? Kom dan naar ons tuincentrum in Lokeren! Het assortiment aan kerstbomen bij ons tuincentrum in Lokeren is zo groot en divers dat er echt voor ieder gezin en voor iedere woning wel een passende kerstboom is.

Gaat u dit jaar weer voor een echte boom, of heeft u toch besloten om voor een kunstkerstboom te gaan? Beide bomen hebben natuurlijk zo hun voor- en nadelen. Echte kerstbomen brengen natuurlijk een heerlijke dennenlucht met zich mee, maar hier kunt u ook een allergische reactie op krijgen. Bovendien kunnen de naalden scherp zijn, dit is vaak onhandig met kleine kinderen of huisdieren. Dan is een kunstkerstboom een goede keuze. Deze hoeft u maar één keer aan te schaffen en gaat jarenlang mee. Maar deze moet u wel zelf in elkaar zetten en geeft natuurlijk niet hetzelfde gevoel als een echte kerstboom.

Kerstbomen_Tuincentrum Interflower

Welke soorten kunstkerstbomen zijn er?

Interflower heeft een ruime keuze aan kunstkerstbomen die variëren in groottes.

  • De verlichte kunstkerstbomen zoals de Arctic Spruce of de Siberian Spruce zijn eenvoudig in elkaar te zetten en uit elkaar te halen. Én, geen gedoe met lampjes!
  • De Highland Fir heeft prachtige dennennaalden die bijna niet van een echte kerstboom zijn te onderscheiden.
  • Interflower heeft zelfs de Half Tree, een halve boom voor de kleine huiskamer.
  • De Bayberry Spruce is er zelfs in zes formaten: van 120 cm tot 230 cm!

Kerstbomen_Tuincentrum Interflower

Kerstdecoratie en kerstverlichting in Lokeren

Met alleen een kerstboom bent u er natuurlijk nog niet. De lampjes en de slingers maken de boom helemaal af! Gaat u dit jaar voor een klassieke kerst met rode kerstballen en zilveren slingers? Of gaat u met de kersttrends mee en krijgt de boom een romantische uitstraling met pastelkleuren en unieke figuren. Wist u dat er niet alleen kerstballen bestaan maar het tegenwoordig juist heel hip is om verschillende figuren, als rendieren, vogels, veren, voetballen, ballerina's en nog veel meer interessante niet-kerstfiguren in de boom te hangen. Zo maakt u de boom persoonlijk en hoef u niet elk jaar een nieuwe set aan kerstballen te kopen, maar vult u uw decoratie gewoon aan met losse aankopen.

Kerstbomen_Tuincentrum Interflower

Bekijk onze kerstshow in Lokeren

Woont u in Gent, Waasmunster of Moerbeke dan is het zeker de moeite om eens langs te komen bij Tuincentrum Interflower om de kerstbomen te bekijken. Bij ons tuincentrum kunt u op uw gemak een kerstboom uitzoeken waar u lang plezier van zult hebben. Daarnaast hebben wij een uitgebreide kerstshow met de mooiste kerstartikelen voor ieder budget. Heeft u al mooie kerstversiering dan is het in ieder geval leuk om even een rondje te lopen en de kerstsfeer op te snuiven!