Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Kerst indoor

De leukste kerstartikelen voor binnen koopt u bij Interflower. Wij bieden een fantastisch assortiment met allerlei artikelen voor een magische indoor kerst. Wat dacht u van bewegende en lichtgevende items voor in uw kerstdorp? Wij hebben LED lantaarns met glitterwater, een LED trein en een houten kerstdorp met LED verlichting. Helaas mogen wij u geen kerstartikelen verkopen in ons tuincentrum. Daarom bieden wij veel prodcuten online aan in onze webshop. Scroll eenvoudig door ons assortiment en voeg de producten die u leuk vindt toe aan uw winkelwagen. Spreek een tijd af om de bestelling op te halen of laat de artikelen thuis bezorgen. Kerstinkopen doen was nog nooit zo gemakkelijk! 

Open filters Sluit filters

Producten filter

€   - 
Wis selectie
1 - 36 van 36 producten

Kerstverlichting binnen

Geen kerst zonder kerstverlichting. Versier uw huis met leuke lichtgevende LED kerstbomen en zet deze overal waar u wilt neer. Deze handige kerstbomen werken op batterijen. Hierdoor heeft u geen gedoe met snoeren en stopcontacten. Geef uw gasten een warm welkom en plaats twee LED kerstbomen in de gang. Ook op het toilet plaatst u een LED kerstboom voor wat extra sfeer. Versier de kinderkamers en laat hen zelf een kerstboom uitkiezen. Kerst 2020 is waarschijnlijk anders dan we zijn gewend, maar daarom maken we het extra gezellig in huis!

Kerstversiering binnenKerst indoor - Interflower

Interflower biedt verschillende kerstartikelen voor een sfeervolle kerstgedachte. Decoreer uw huis met sierlijke kerstversiering. Wat dacht u bijvoorbeeld van lichtgevende fotokaders? Bij ons koopt u een fotokader met een glitterend kerstkoor. Dit artikel leveren wij inclusief adapter, zodat u dit fotokader gemakkelijk aansluit op het stroomnet. Daarnaast hebben wij nog leuke items zoals een kerk, engel of een lichtgevende multicolour kerk. Kortom: Interflower biedt allerlei leuke producten om uw huis echt gezellig te maken.

Kerstdecoratie binnen

Met al die leuke kerstdecoratie voor binnen maakt u geheid een plesante kerstsfeer in huis. Onze lichtgevende kerstartikelen zijn makkelijk in gebruik en geven gedurende de hele kerstperiode decoratief licht door de huiskamer. Tips voor het decoreren van uw huis

  1. Bedenk welk thema u wilt uitstralen, gaat u voor klassiek of modern?
  2. Plaats meerdere items bij elkaar voor een eenheidsgevoel
  3. Beperk de versiering niet alleen tot de woonkamer, decoreer ook andere ruimten als het toilet, de gang of de kinderkamer

Wij hebben naast lichtgevende kerstartikelen ook houten kerstartikelen. Deze items stralen luxe uit en geven een sfeervol kerstbeeld in huis. Met onze houten decoratieve hangers en onze houten kerstdorpen maakt u een gracieus kerstdorp als nooit tevoren.

Koop kerst indoor artikelen online

Dit jaar helaas geen gestruin langs de kerstetalages in ons tuincentrum, vanwege de aangescherpte maatregelen rondom het Coronavirus mogen wij u geen kerstartikelen verkopen in onze fysieke winkel. Gelukkig bieden wij u online een groot deel van ons fantastische assortiment aan. Maak uw keuze en versier uw huis met onze kerst indoor artikelen. Heeft u een vraag over een bepaald artikel? Neem contact met ons op door te bellen naar +32 934 806 03 of stuur een e-mail naar [email protected]. Wij wensen u allen fijne kerstdagen en een gezond 2021.