Vandaag zijn wij gesloten
Alle openingsuren

Kerst indoor

De leukste kerstartikelen voor binnen koopt u bij Interflower. Wij bieden een fantastisch kerstassortiment met allerlei artikelen voor een magische indoor kerst. Wat dacht u van bewegende en lichtgevende items voor in uw Lemax kerstdorp? Wij hebben LED lantaarns met glitterwater, een LED trein en een houten kerstdorp met LED verlichting. Elk jaar toveren wij ons tuincentrum om tot een sfeervol kerstparadijs. Vanaf 14 oktober is onze kerstshow klaar en bent u van harte welkom in ons tuincentrum! Onze kerstshow is elk jaar voorzien van sfeervolle kerstversiering. Wij hebben een breed assortiment met kerstartikelen voor binnen. Benieuwd naar alle producten? Kom langs in onze winkel om inspiratie op te doen!

 

Open filters Sluit filters

Producten filter

Kerstverlichting binnen

Geen kerst zonder kerstverlichting! Versier uw huis met leuke lichtgevende LED kerstbomen en zet deze overal waar u wilt neer. Deze handige kerstbomen werken op batterijen. Hierdoor heeft u geen gedoe met snoeren en stopcontacten. Geef uw gasten een warm welkom en plaats twee LED kerstbomen in de gang. Ook op het toilet plaatst u een LED kerstboom voor wat extra sfeer. Versier de kinderkamers en laat hen zelf een kerstboom uitkiezen én laat ze ook zelf de kerstboom versieren.

Tuincentrum Interflower | Kerst indoor | Kerstshow

Kerstversiering binnen

Interflower biedt verschillende kerstartikelen voor een sfeervolle kerstgedachte in diverse stijlen. Prachtige handgeblazen glazen kerstballen, hangers met Disney figuren, kerstelfjes, glittertakken, slingers en notenkrakers zijn nog maar een beperkte opsomming van ons uitgebreide assortiment. Houdt u het liever natuurlijk, of wilt u uw huis versieren met glitter en glans? Gaat u voor groen, rood of zwart; of kiest u voor zachte kleuren als roze en wit? Voor welke stijl u ook kiest, Interflower biedt allerlei leuke producten om uw huis écht gezellig te maken.

Tuincentrum Interflower | Kerst indoor | Kerstshow

Kerstdecoratie binnen

Met al die leuke kerstdecoratie voor binnen maakt u een gezellige kerstsfeer in huis. Onze lichtgevende kerstartikelen zijn makkelijk in gebruik en geven gedurende de hele kerstperiode decoratief licht door de huiskamer. Speciaal voor u hebben we enkele tips voor het decoreren van uw huis:

  1. Bedenk welk thema u wilt uitstralen, gaat u voor klassiek of modern?
  2. Plaats meerdere items bij elkaar voor een eenheidsgevoel
  3. Beperk de versiering niet alleen tot de woonkamer, decoreer ook andere ruimten als het toilet, de gang of de kinderkamer

Wij hebben naast lichtgevende kerstartikelen ook houten kerstartikelen. Deze items stralen luxe uit en geven een sfeervol kerstbeeld in huis. Met onze houten decoratieve hangers en onze houten kerstdorpen maakt u een gracieus kerstdorp als nooit tevoren. Uiteraard vindt u bij ons ook een afdeling met Lemax kersthuisjes. Een kerstdorp met mooie kersthuisjes kan natuurlijk echt niet ontbreken in huis! Zet bijvoorbeeld een mooi kerstdorp onder de kerstboom of op tafel.

Tuincentrum Interflower | Kerst indoor | Kerstshow

Koop kerst indoor artikelen bij Tuincentrum Interflower

Maak uw keuze en versier uw huis met onze kerst indoor artikelen. Vanaf 14 oktober vindt u in ons tuincentrum een sfeervolle kerstshow met een breed assortiment. Heeft u een vraag over een bepaald artikel? Neem contact met ons op door te bellen naar +32 934 806 03 of stuur een e-mail naar info@interflower.be. Wij wensen u allen fijne kerstdagen en een gezond 2024. 

Meer over kerstverlichting

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?