Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Lemax

Zoekt u leuke kersthuisjes en woont u in Gent of ergens anders in de nabije omgeving van Lokeren? Kom dan langs bij Tuincentrum Interflower! Wij bieden een breed assortiment kersthuisjes aan van onder andere topmerk Lemax. Zoekt u kleine en grote kersthuisjes? Bewegende producten om uw kerstdorp helemaal tot leven te laten komen? Wij hebben het allemaal en onze medewerkers helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Bestel gemakkelijk in onze webshop of kom langs in Lokeren voor het complete assortiment.

Open filters Sluit filters

Producten filter


Wat is kerst zonder kersthuisjes?

Kerst is natuurlijk de uitgelezen kans om los te gaan met kersthuisjes. Bent u ook helemaal verzot op het bouwen van een fantastisch kerstdorp? Jeuken uw handen ook al zo om de dozen met kerstspullen van zolder te halen? Heeft u het dressoir al leeggehaald, zodat u hier binnenkort uw kerstdorp kan bouwen? Bij Interflower houden we van dit enthousiasme en wij doen er graag aan mee. Ons aanbod aan kersthuisjes is dit jaar nog mooier dan voorheen.

Tuincentrum Interflower | Kerstshow | Lemax kersthuisjes

Wat heb ik nodig voor een kerstdorp?

Bent u creatief en wilt u dit jaar eens echt uitpakken met kerst? Koop dan leuke kersthuisjes van Lemax bij Interflower. Voordat u start met het bouwen van een kerstdorp, heeft u eerst een ‘boodschappenlijstje’ nodig met de spullen die onmisbaar zijn. De volgende producten mogen absoluut niet missen bij het bouwen van een kerstdorp:

 1. Kersthuisjes
 2. Poppetjes
 3. Bomen
 4. Verlengsnoer
 5. Sneeuw

Wilt u hoogte creëren? Ook hiervoor vindt u in ons tuincentrum handige producten om meer dynamiek in uw kerstdorp aan te brengen. 

Kerstdorp bouwen

Een kerstdorp bouwen; hoe zorgt u voor de mooiste creatie? Bij Interflower hebben wij professionele kerstdorpenbouwers gevraagd om onze kerstafdeling mooi aan te kleden. Wilt u thuis ook een professioneel dorp bouwen? Volg dan deze tips:

 • Maak een plan. Zonder plan bent u nergens. Bepaal waar u het kerstdorp gaat bouwen, hoeveel ruimte u daarvoor nodig hebt en maak dan een schets. Bekijk hoeveel stroompunten u nodig heeft en of u een verlengsnoer in huis heeft.

 • Bekleed uw ondergrond met een witte doek, met nepsneeuw of met mos. Zo bedekt u de ondergrond en creëert u direct een winters sfeertje.

 • Zet de huisjes op de juiste plek en sluit ze aan op het stroom. Zo ziet u of alle huisjes nog in tact zijn en hoeveel stekkerdozen u nodig heeft.

 • Zet daarna de poppetjes en kerstfiguurtjes neer. Probeer hiermee scènes en situaties te creëren. Bedenk een verhaal, laat uw fantasie vrij! Heeft u een bakkershuisje? Of een supermarkt? Zet hier dan poppetjes bij met een boodschappentas in hun handen. Zet een zangkoor op een plein en niet in een steeg. Het verhaal moet kloppen.

 • Zet ook de bomen en lantaarnpalen neer, zo maakt u van uw huisjes een echt dorp.

 • Staat nu alles op zijn plek? Strooi dan wat nepsneeuw over uw dorp. Dit doet u pas helemaal op het eind. Losse sneeuw is een prachtig gezicht, maar zorgt wel voor een dagelijkse stofzuigbeurt. Al heeft u dat natuurlijk helemaal over voor een gezellig kerstdorp!

Tuincentrum Interflower | Kerstshow | Lemax kersthuisjes

Lemax kersthuisjes

Lemax is hét merk voor kersthuisjes. Met Lemax kersthuisjes vertelt u simpel het leukste kerstverhaal. U koopt bij ons onder andere treinbanen, hertjes, een bakkerij, een opera, een snoepwinkel, een molen, een buitentoilet een Belgische friettent en nog veel meer. Wij verkopen naast huisjes, poppetjes, bomen en lantaarnpalen ook power adaptors. Deze handige stekkers hebben meerdere ingangen, waardoor u slechts één stekker nodig heeft voor het verlichten van meerdere huisjes.

Kersthuisjes kopen

Koop de leukste kersthuisjes van topmerk Lemax bij Interflower in Lokeren. Bij ons vindt u een prachtig aanbod aan originele kersthuisjes. Bouw dit jaar het mooiste kerstdorp ooit en maak Kerstmis 2021 onvergetelijk. Kersthuisjes zijn beschikbaar in veel verschillende soorten. Bij ons koopt u niet alleen kersthuisjes, maar ook kunstkerstboompjes, lantaarnpalen, poppetjes, figuren en nog veel meer om het mooiste kerstdorp ooit te creëren. Heeft u vragen over ons assortiment of bent u opzoek naar een speciaal product? Neem gerust contact met ons op door te bellen naar +32 934 806 03 of stuur een e-mail naar [email protected]. Bekijk de openingstijden, kom langs en wij helpen u graag verder.

Meer over kerstverlichting