Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Handgeblazen kerstballen

Maak uw kerstversiering dit jaar uniek met handgeblazen kerstballen van Interflower. Deze prachtige kerstornamenten hebben elk een unieke vorm en zijn met de hand geblazen. Naast gewone kerstballen en andere ornamenten, hebben wij ook speciale handgeblazen kerstballen. Dit zijn leuke figuren zoals een snoephisje, kerstbomen, fietsen, luchtballonnen, motoren, paarden en sneeuwmannen. Ook voor de stoere jongens hebben wij leuke handgeblazen kerstballen. Wat dacht u van de coole robot. Neem een kijkje in onze online shop en plaats uw bestelling. Wij bieden zowel een ophalingservice bij ons tuincentrum als thuisbezorging in de regio Lokeren. Heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op

Open filters Sluit filters

Producten filter

€   - 
Wis selectie
1 - 28 van 28 producten

Kerstballen kopen

Bent u klaar voor het versieren van uw kerstboom? Bij Interflower in Lokeren bieden wij een prachtig kerstassortiment. Ons gehele tuincentrum is omgetoverd in kerstsfeer. Helaas mogen wij u geen kerstartikelen verkopen in ons fysieke tuincentrum in verband met de aangescherpte Coronaregels. Maar niet getreurd, wij bieden een groot deel van ons kerstassortiment online aan. Zo doet u toch nog uw kerstaankopen bij Inteflower en hoeft u niet de deur uit. Plaats eenvoudig een bestelling vanaf de bank en wij zorgen dat uw producten voor u klaar staan in ons tuincentrum. Betaal gemakkelijk online en wij doen de rest. Koop de mooiste handgeblazen kerstballen en vier vrolijk Kerstmis. 

Glazen kerstballenHandgeblazen kerstballen  - Interflower

Wilt u uw kerstboom dit jaar een luxe uitstraling geven? Kies dan voor glazen kerstballen! Bij Interflower hebben we veel soorten kerstversiering voor in de boom. Van traditionele ronde kerstballen tot kerstornamenten. Dit jaar bieden wij ook weer een fantastisch aanbod aan handgeblazen kerstballen. Deze kerstballen zijn door glasblazers gemaakt en zijn daarom allemaal uniek. Er zit nooit eenzelfde item bij. Elke kerstbal is daarom iets verschillend van de ander. Wij zetten onze favoriete glazen kerstballen voor u op een rijtje:

Kerstballen

Kerstballen maken uw kerstboom helemaal af. Weet u al welke kleuren u dit jaar toepast in de boom? Naast kerstballen adviseren wij u ook om persoonlijke kerstballen in de boom te hangen. Zo geeft u de kerstboom een persoonlijke touch. Laat bijvoorbeeld elk gezinslid een eigen handgeblazen kerstbal uit ons assortiment kiezen. Zo heeft ieder zijn eigen pronkstuk en is uw kerstboom persoonlijk en uniek! Onze handgeblazen kerstballen zijn zeer uniek en daardoor iets kostbaarder dan gewone kerstballen. Onze items zijn met zorg gemaakt en vormen een eyecatcher in uw boom. Heeft u vragen over onze artikelen? Neem gerust contact met ons op via +32 934 806 03.

Bestel kerstballen online

Dit jaar helaas geen bezoek aan onze prachtige kerstafdeling. Wij mogen u geen kerstartikelen verkopen in ons tuincentrum. Gelukkig hebben wij een overzichtelijke webshop waarin u gemakkelijk kerstartikelen online bestelt. Kies uit ons uitgebreide assortiment handgeblazen kerstballen. Daarnaast verkopen wij ook nog veel losse kerstballen. Neem een kijkje in onze kerstshop en bestel alle artikelen naar uw wens. De volgende afdelingen in ons tuincentrum zijn wel gewoon geopend: planten, plantencoupes, boeketten en bloemen, potgrond, vijver en meer. Bekijk onze openingstijden op de contactpagina. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in ons tuincentrum in Lokeren, nabij Sint-Niklaas.