Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Handgeblazen kerstballen

Maak uw kerstversiering dit jaar uniek met handgeblazen kerstballen van Interflower. Deze prachtige kerstornamenten hebben elk een unieke vorm en zijn met de hand geblazen. Naast gewone kerstballen en andere ornamenten, hebben wij ook speciale handgeblazen kerstballen. Dit zijn leuke figuren zoals piano's, luchtballonnen, motoren, auto's en zelfs treinen. Ook voor de stoere jongens dus! Bezoek met het hele gezin onze sfeervolle kerstshow in Lokeren. Heeft u vragen over ons assortiment? Neem dan gerust contact met ons op.

 

Open filters Sluit filters

Producten filter

Kerstballen kopen

Bent u klaar voor het versieren van uw kerstboom? Bij Interflower in Lokeren bieden wij een prachtig kerstassortiment. Ons gehele tuincentrum is omgetoverd in kerstsfeer! Onze kerstshow is sfeervol aangekleed en is daarmee inspirerend om doorheen te lopen. Bij ons vindt u verschillende kerstthema's met bijpassende kerstartikelen, waaronder ook de handgeblazen kerstballen. Koop bij Interflower de mooiste handgeblazen kerstballen en vier vrolijk Kerstmis. 

Tuincentrum Interflower | Handgeblazen kerstballen | Bijzondere kerstballen

Glazen kerstballen

Wilt u uw kerstboom dit jaar een luxe uitstraling geven? Kies dan voor glazen kerstballen! Bij Interflower hebben we veel soorten kerstversiering voor in de boom. Van traditionele ronde kerstballen tot kerstornamenten. Dit jaar bieden wij ook weer een fantastisch aanbod aan handgeblazen kerstballen. Deze kerstballen zijn door glasblazers gemaakt en zijn daarom allemaal uniek. Er zit nooit eenzelfde item bij. Elke kerstbal is daarom iets verschillend van de ander. Wij zetten een paar van onze favoriete glazen kerstballen voor u op een rijtje:

  • handgemaakte kerstglas luchtballon
  • handgemaakte kerstglas motor
  • handgemaakte kerstglas piano

Kerstballen bij Tuincentrum Interflower

Kerstballen maken uw kerstboom helemaal af. Weet u al welke kleuren u dit jaar toepast in de boom? Naast kerstballen adviseren wij u ook om persoonlijke kerstballen in de boom te hangen. Zo geeft u de kerstboom een persoonlijke touch. Laat bijvoorbeeld elk gezinslid een eigen handgeblazen kerstbal uit ons assortiment kiezen. Zo heeft ieder zijn eigen pronkstuk en is uw kerstboom persoonlijk en uniek! Onze handgeblazen kerstballen zijn zeer uniek en daardoor iets kostbaarder dan gewone kerstballen. Onze items zijn met zorg gemaakt en vormen een eyecatcher in uw boom. Heeft u vragen over onze artikelen? Neem gerust contact met ons op via +32 934 806 03.

Tuincentrum Interflower | Handgeblazen kerstballen | Bijzondere kerstballen

Bijzondere kerstballen

Bent u dus op zoek naar bijzondere kerstballen? Bezoek dan de kerstshow van Tuincentrum Interflower in Lokeren! Bij ons vindt u unieke kerstballen die net even anders zijn dan de normale kerstballen. Deze bijzondere kerstballen zijn bij ons in verschillende soorten te verkrijgen. Deze kerstballen hebben vaak een bijzonder design, zeldzaam en soms ook handgeschilderd. Met onze bijzondere kerstballen kunt u uw kerstboom een speciaal thema geven. Gaat u dit jaar voor vintage of toch liever voor modern? De keuze is aan u!

Koop de mooiste handgeblazen kerstballen bij Interflower

Gelukkig hebben we dit jaar weer een prachtige kerstafdeling in ons tuincentrum. Kies uit ons uitgebreide assortiment handgeblazen kerstballen. Daarnaast verkopen wij ook nog veel losse kerstballen. Neem een kijkje in ons tuincentrum en koop alle kerstartikelen naar uw wens. Bekijk onze openingstijden op de contactpagina. Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen in ons tuincentrum in Lokeren, nabij Sint-Niklaas.

Meer over kerstbomen