Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Pasen

Pasen is de uitgelezen kans om uw huis op te fleuren met vrolijke woonaccessoires. Bij Tuincentrum Interflower hebben we voor de Paasdagen fraaie beeldjes, leuke vaasjes, onderzetters en nog veel meer. Ook alles voor op de Paastafel kunt u bij ons tuincentrum in Lokeren halen. Maak van het Paasontbijt een gezellige bijeenkomst door de tafel te versieren met bloemen, eucalyptustakken en servetten in pastelkleuren. Tijdens de periode voor Pasen haalt u bij Tuincentrum Interflower alles om het met Pasen extra gezellig te maken. Kom langs en proef de Paassferen. 

Zalig Pasen - InterflowerZalig Pasen

Verlangt u ook zo naar het voorjaar? De periode dat de bloemen in bloei staan, de lammetjes worden geboren en de lucht weer vaker blauw dan grijs kleurt, is bijna aangebroken. Bij Tuincentrum Interflower in Lokeren kijken we al uit naar de lente! Bezoek onze Paasafdeling in het tuincentrum en tover uw huis om naar vrolijke Paassferen. Winteraccessoires maken plaats voor vrolijke lentebloeiers en gele kaarsen fleuren uw interieur al gauw op. Op de Paasafdeling vindt u onder andere mooie vasen met gekleurde siergrassen of kunstbloemen. Combineer echte tulpen met siergrassen voor een speels effect. 

Decoratie Pasen

Denk aan decoratieve hazen in alle kleuren, bijvoorbeeld goud. Gouden paashazen staan zeer luxe op de salontafel. Combineer gouden waxinelichtjes met crèmekleurige kaarsen en vrolijke lentebloeiers. Ondanks dat de zon niet altijd zal schijnen, schijnt bij u thuis altijd de zon. Ga zelf aan de slag met het knutselen van decoratie voor op de Paastafel. U kunt bijvoorbeeld lege eierdooiers vullen met water en hier kleine bloemetjes in zetten. Gebruik de doos van de eieren als standaard. Leg een vrolijk tafelkleed over de eettafel en maak gebruik van leuke servetten. Beschilder zelf wat eieren (zorg hierbij wel dat u de eieren kookt) en leg deze op de borden bij het ontbijt. Kinderen vinden het ook leuk om eieren te schilderen! Maak van Pasen 2020 een gezellig familiefeest met de decoraties van Interflower. 

Pasen decoratie - Interflower

Pasen in Lokeren

Wilt u uw huis alvast omtoveren naar een vrolijk lenteparadijs? Kom langs in Lokeren en bekijk onze Paasafdeling. Wij hebben allerlei ornamenten en paasaccessoires om uw huis deze Pasen extra gezellig te maken. U vindt ons tuincentrum in de buurt van Gent, Sint-Niklaas en Antwerpen. Plan uw route naar Interflower op de contactpagina. Heeft u vragen over onze Paasafdeling? U kunt ons altijd bereiken door te bellen naar +32 934 806 03 of te mailen naar [email protected]

Open filters Sluit filters

Producten filter