Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Tuincentrum Interflower | Moederdag | Boeketten

Moederdag cadeau inspiratie

Stap binnen bij Tuincentrum Interflower, waar wij Moederdag vieren met een onweerstaanbare collectie cadeaus! Van prachtige boeketten tot verfijnde plantarrangementen, we hebben alles wat u nodig heeft om uw moeder te verrassen en te verwennen op haar speciale dag. Bekijk onze betoverende selectie van luxe badproducten, sfeervolle kaarsen en stijlvolle woondecoratie die haar hart sneller zal doen kloppen. Of geef haar de vrijheid om zelf haar perfecte geschenk uit te kiezen met een cadeaubon van Interflower. Laat Moederdag dit jaar extra speciaal zijn en laat uw moeder weten hoeveel ze voor u betekent met een attentie van Interflower!

Bekijk alle boeketten

Kaarsen en woondecoratie voor Moederdag

Laat Moederdag sprankelen met de betoverende geurkaarsen van J-Line en de knisperende WoodWick kaarsen, nu verkrijgbaar bij Tuincentrum Interflower! Verwen uw moeder met luxe en warmte, terwijl de heerlijke geuren haar zintuigen prikkelen en haar huis omtoveren tot een oase van rust en comfort. En waarom niet haar interieur verfraaien met onze prachtige sierkussens? Verras uw moeder dit jaar met een geschenk dat haar hart verwarmt en 'haar' dag extra bijzonder maakt, dankzij de betoverende selectie kaarsen en woondecoratie bij Tuincentrum Interflower!

Bestel tijdig uw cadeaubon voor Moederdag

Laat u uw mama liever zelf wat leuks in ons tuincentrum uitkiezen, en geeft u een Interflower cadeaubon als geschenk? Wat een leuk idee! U kan onze cadeaubon onmiddellijk aan de kassa aankopen, of ook makkelijk online in onze webshop bestellen. Gelieve er AUB rekening mee te houden dat online bestelde cadeaubonnen steeds via bpost worden verstuurd, en het dus een aantal werkdagen kan duren vooraleer deze in de brievenbus vallen. U kan de Interflower cadeaubon spenderen aan ons gehele assortiment, met uitzondering van onze cafetaria De Tuin van Eten.

Cadeaubon bestellen

Badproducten om mama te verwennen

Speciaal om mama goed te verwennen hebben wij ook badproducten. Voor wie op zoek is naar iets met een Toscaans tintje, biedt La Florentina een assortiment van badproducten die geïnspireerd zijn op de prachtige landschappen van Italië. Hun handgemaakte zepen en badoliën zijn gemaakt met natuurlijke extracten en essentiële oliën, waardoor elke douche of bad een verkwikkende ervaring wordt. Verwen uw moeder met de heerlijke geuren van La Florentina en voel de stress van de dag wegsmelten.

Laten we zeker niet The Scottish Fine Soaps Company vergeten, waar traditie en kwaliteit samenkomen in elk product. Hun collectie van ambachtelijk vervaardigde zepen en badproducten is geïnspireerd op de adembenemende landschappen van Schotland. Van verfrissende geuren tot verwarmende houtachtige geuren; hun assortiment biedt iets voor elke smaak en voorkeur.

Tuincentrum Interflower | Moederdag

Kom ontbijten op Moederdag!

Wist u dat het bij Tuincentrum Interflower mogelijk is om op Moederdag heerlijk uitgebreid te ontbijten? Het ontbijt bestaat onder andere uit broodjes, beleg, fruitsap en een koffie. Ook voor kinderen hebben wij een aangepast 'kids ontbijt'! Dit speciale ontbijt bestaat uit alles wat kinderen lekker vinden:

  • doosje Kellog's cornflakes met verse melk
  • mini muffin
  • Cécémel
  • keizerbroodje
  • boter
  • choco- en speculoospasta

Op feestdagen zoals Moederdag is het uitgebreid ontbijt op zondag enkel mogelijk na reservatie. Wees er snel bij, want het aantal plaatsen is beperkt! 

Reserveren doet u makkelijk via het reservatieformulier, of telefonisch op het nummer 09/348 06 03.

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?