Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Kom in de kerstsfeer!

Kom in de kerstsfeer!

Kom in de kerstsfeer! Voor u het weet staat de kerst alweer voor de deur. Maar heeft u eigenlijk nog helemaal geen kerstgevoel? En zou u dat wel willen? Lees dan snel verder! Tuincentrum Interflower, gelegen in Lokeren, heeft een aantal tips voor u met hoe u optimaal in de kerstsfeer kunt komen! En zo moeilijk is dat gelukkig helemaal niet.. Zo kunt u gewoon bij ons langskomen in ons in kerst omgetoverde tuincentrum! Hier krijgt u vanzelf echte kerstkriebels van. Maar, wist u dat u thuis ook genoeg kunt doen?

Kerstshow Tuincentrum Interflower

Een kerstgevoel in huis

Het kerstgevoel is eigenlijk een onbeschrijfbaar gevoel, maar iedereen weet waar men het over heeft wanneer iemand over het kerstgevoel begint. Wat kunt u dan thuis allemaal doen om een kerstgevoel te krijgen? Nou dat zijn best wel een aantal dingen:

  • Kerstbomen en kerstversiering: koop een kerstboom met versiering bij Tuincentrum Interflower. Het uitkiezen van de kerstboom geeft al een klein beetje een kerstgevoel, maar wanneer je deze thuis mag opzetten en versieren met de meest mooie kerstversiering geeft dit pas echt een kerstgevoel. Vooral de magische kerstverlichting doet wonderen in uw huis. Het geeft een warm en gezellig gevoel. Ook de dennengeur van een kerstboom doet het kerstgevoel aanwakkeren.

Kerstsfeer bij Tuincentrum Interflower in Lokeren

  • Kerstfilms: zet een gezellige kerstfilm op en plof op uw bank! Maak van te voren lekkere kerstkoekjes en maak een lekkere warme chocomel met slagroom.. Hmm..
  • Kerstdiner: kerst is nog best ver weg, maar om het kerstgevoel thuis aan te wakkeren kunt u alvast een kijkje nemen in uw kookboeken. Bekijk welk gerecht wellicht geschikt is voor tijdens het kerstdiner met uw familie en vrienden. Aan de voorbereiding kan het nu niet liggen!

Kerstsfeer bij Tuincentrum Interflower in Lokeren

Kerstartikelen kopen bij Tuincentrum Interflower

Bent u ook enthousiast geraakt van deze blog? En begint het kerstgevoel al een beetje te kriebelen? Dat is een goed teken! Kom gezellig langs Tuincentrum Interflower te Lokeren om alles te halen voor de kerst. Zo hebben wij kerstverlichting, kerstbomen, kerstdecoratie en nog veel meer, oftewel alles om uw kerst helemaal geslaagd te maken! Bekijk onze openingstijden en contactgegevens op onze contactpagina. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in ons tuincentrum!

Openingstijden Tuincentrum Interflower

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?