Barbecues

Barbecues bekijken, vergelijken en kopen doet u bij Interflower in Lokeren.Altijd barbecueën met Interflower, elke zondag open! Woont u nabij Lokeren en zoekt u een goede leverancier voor een nieuwe barbecue? Kom dan eens langs bij ons in het tuincentrum in Lokeren.

Barbecues kopen in Lokeren

Bij ons in het tuincentrum vindt u een mooi aanbod barbecues. Wij hebben een ruim aanbod barbecues standaard in voorraad, zoals: gasbarbecues, houtskoolbarbecues en elektrische barbecues. U kunt bij ons terecht voor de top barbecues van Barbecook!

Barbecook bij tuincentrum Interflower in Lokeren 

Barbecook is net als bijvoorbeeld Weber een producent van kwalitatief hoogwaardige barbecues! Sinds 1985 zijn de barbecues van Barbecook een feit. Het merk focust zich op drie punten:

  • Gemak in montage;
  • Gemak in gebruik;
  • Gemak in onderhoud.

Barbecook QuickStart

De QuickStart voor houtskoolbarbecues is een voorbeeld van gemak! De quick start producten voor barbecues zijn allemaal afkomstig van een idee dat is ontstaan bij de productontwikkelaars van Barbecook. 

Naast de barbecues zelf bieden wij ook een ruim assortiment aan barbecue-accessoires aan tegen scherpe prijzen. Deze zijn niet alleen erg handig om te gebruiken maar zijn ook altijd leuk om cadeau te doen. Klik op een van de categorieën hieronder voor meer specifieke informatie over ons barbecue-assortiment.

Kort samengevat kunnen wij u garanderen dat u bij Interflower gegarandeerd bent van barbecues van hoge kwaliteit!