Barbecues

Barbecues bekijken, vergelijken en kopen doet u bij Interflower in Lokeren.Altijd barbecueën met Interflower, wij zijn elke zondag open! Woont u nabij Lokeren en zoekt u een goede leverancier voor een nieuwe barbecue? Kom dan eens langs bij ons in het tuincentrum, dan bent u klaar voor het volledige zomer seizoen

Barbecues kopen in Lokeren

Bij ons in het tuincentrum vindt u een mooi aanbod barbecues. Wij hebben een ruim aanbod met diverse soorten barbecues, zoals: 

Iedere barbecue heeft zo zijn eigen kenmerken en karakteristieken. Niet alleen qua bereiding, verwarming en gebruik, maar natuurlijk ook qua stijl. Waar de ene barbecue prominent aanwezig is in de tuin, is de ander wat kleiner en op te bergen. Voor de exacte voor- en nadelen van iedere soort barbecue en de geschiktheid voor uw wensen en de ruimte in uw tuin, kunt u uiteraard bij ons terecht. Wij kunnen u alle details geven en u voorzien van adviezen bij het uitkiezen van de geschikte soort. 

Barbecook bij tuincentrum Interflower in Lokeren 

Barbecook is net als bijvoorbeeld Weber een producent van kwalitatief hoogwaardige barbecues! Sinds 1985 zijn de barbecues van Barbecook een feit. Het merk focust zich op drie punten:

  • Gemak in montage;
  • Gemak in gebruik;
  • Gemak in onderhoud.

Barbecook QuickStart

De QuickStart voor houtskoolbarbecues is een voorbeeld van gemak! De quick start producten voor barbecues zijn allemaal afkomstig van een idee dat is ontstaan bij de productontwikkelaars van Barbecook. 

Naast de barbecues zelf bieden wij ook een ruim assortiment aan barbecue-accessoires aan tegen scherpe prijzen. Deze zijn niet alleen erg handig om te gebruiken maar zijn ook altijd leuk om cadeau te doen. Klik op een van de categorieën hieronder voor meer specifieke informatie over ons barbecue-assortiment.

Ontdek het barbecue assortiment in ons tuincentrum!

Van volledige buitenkeukens, tot handige barbecue-accessoires: u vindt het allemaal in ons tuincentrum. Uiteraard kunnen wij u adviseren indien nodig. U bent van harte welkom in ons tuincentrum in Lokeren. Wij zijn van dinsdag tot en met zondag geopend en zien u graag in ons tuincentrum! Heeft u vragen of wilt u contact met ons opnemen? Dat kan door een mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar +32 934 806 03