Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Valentijnsdag

14 februari is het Valentijnsdag, de dag van de liefde, het moment om indruk te maken op uw stille of aanwezige liefde. Tuincentrum Interflower heeft de mooiste, meest romantische cadeaus voor u!

Valentijnscadeau voor uw geliefde op Valentijnsdag

Op Valentijnsdag geeft u uw geliefde natuurlijk een:

Valentijn is ook de dag dat geheime aanbidders hun hart kunnen laten spreken door anoniem een Valentijnskaart door de bus te doen of een mooie bos rozen te laten bezorgen Valentijnskaarten en bloemen heeft Tuincentrum Interflower in overvloed!

De weken voor Valentijnsdag worden de etalages rood gekleurd en verschijnen hartjes in alle schappen. Geheime liefdes krijgen een duwtje in de rug door de overvloed aan cadeaus en kaarten. Met een kaart en Valentijnszegel in de hand broeden zij uren op de beste tekst. Daarom worden er rond Valentijn de meeste kaarten verstuurd, op Kerstmis na.

Valentijnscadeau tips voor haar op Valentijnsdag

Eigenlijk zijn wij van mening dat een mooie bos bloemen voor haar niet mag ontbreken op Valentijnsdag! Weet u misschien wat haar lievelingsbloemen zijn, dat maakt het nog persoonlijker! Zo niet is het zeer romatisch om haar een grote bos rode rozen te geven!

Heeft u hulp nodig bij uw keuze, vraag onze medewerkers om hulp, ze geven u graag tips voor een passend Valentijnscadeau.

Valentijnscadeau tips voor hem op Valentijnsdag

Het bedenken van een Valentijnscadeau voor hem is meestal wat lastiger. Maar voor mannen hebben wij toch zeker van alles, denk aan accessoires voor een winter BBQ of tuingereedschap! Heeft u hulp nodig bij uw keuze, vraag onze medewerkers om hulp, ze geven u graag tips voor een passend Valentijnscadeau.

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?