Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Bloemen Lokeren

Koop de mooiste bloemen bij tuincentrum Interflower in de buurt van LokerenOp zoek naar bloemen in Lokeren? In ons tuincentrum vindt u een complete bloemenwinkel met de meest verse bloemen van Lokeren. De boeketten worden altijd afgestemd op het seizoen, zodat u elke maand verrast kunt worden met nieuwe kleuren en vormen. Wij stellen de prachtigste boeketten voor u samen! Maar thuis een beetje herschikken snappen wij natuurlijk wel...

Bloemen voor elke gelegenheid

Heeft u een bruiloft in Lokeren of zoek u een persoonlijk boeket voor een mooi afscheid? Of wilt u uw eigen woonkamer aankleden met een verse bos bloemen? Met zorg stellen wij de bloemen die u wenst samen tot: 

U kunt ook onze bloemschikker in actie zien

Van snijbloem tot boeket

Bij ons tuincentrum Interflower kunt u ook losse snijbloemen uitkiezen en zelf een boeket samenstellen. Met gerbera's in drie verschillende kleuren kunt u heel eenvoudig een kale hoek in huis opfleuren. Wij hebben ook altijd vers gemaakte boeketten voor u klaarstaan. Voor rouw- en trouwwerken kunt u altijd een afspraak maken zodat wij speciaal tijd voor u vrijmaken. Onze rouwboeketten kunnen ook direct bezorgd worden bij het uitvaartcentrum, of een andere gewenste locatie. Voor vragen kunt u contact met ons opnemen of één van onze medewerkers aanspreken in ons tuincentrum.

Verzorging van bloemen nabij Lokeren

Of u nu bloemen voor binnen of buiten aanschaft nabij Lokeren of een mooi boeket laat samenstellen. Goede verzorging van uw aankoop is zeer belangrijk. Groene kamerplanten zijn niet zo kieskeurig, maar kamerplanten zoals de cyclaam, kaapsviooltje en hortensia’s hebben een voorkeur voor een voetbad en kunnen niet zonder kamerplantenvoeding in de bloeiperiode. Voor goed deskundig advies heten we u van harte welkom in ons tuincentrum nabij Lokeren en laat u goed adviseren over het onderhouden van bloemen en planten.

Raadpleeg onze plantengids

Wilt u meer weten over uw favoriete planten? U vindt alle plantinformatie in onze handige plantengids. Zo weet u precies welke standplaats de plant nodig heeft, en hoeveel water u hem kunt geven. De plantengids bevat vooral planten die buiten staan, maar veel planten kunt u uiteraard ook als kamerplant gebruiken. Natuurlijk staan onze medewerkers van ons tuincentrum in Lokeren graag voor u klaar en kunnen u alles vertellen over kamerplanten.