Bloemen Lokeren

Koop de mooiste bloemen bij tuincentrum Interflower in de buurt van LokerenOp zoek naar bloemen in Lokeren? In ons tuincentrum vindt u een complete bloemen winkel met de meest verse bloemen van Lokeren. Bloemen in alle kleuren, maten en soorten. De prachtigste boeketten kunnen wij voor u samenstellen.

Bloemen voor elke gelegenheid

Heeft u een bruiloft in Lokeren of zoek u een persoonlijk boeket voor een mooi afscheid? Met zorg stellen wij de bloemen die u wenst samen tot: 

Meer informatie over onze snijbloemen en de mogelijkheden voor het samenstellen van een boeket vindt u hier.

Binnen- en buitenplanten

Bij tuincentrum Interflower in Lokeren kunt u naast bloemen ook terecht voor planten. We bieden een ruim assortiment voor zowel binnen- als buitenplanten. Van groene kamerplanten die weinig verzorging nodig hebben tot kleurrijke kamerplanten die meer aandacht van u vragen.

Verzorging van bloemen nabij Lokeren

Of u nu bloemen voor binnen of buiten aanschaft nabij Lokeren of een mooi boeket laat samenstellen. Goede verzorging van uw aankoop is zeer belangrijk. Groene kamerplanten zijn niet zo kieskeurig, maar kamerplanten zoals de cyclaam, kaapsviooltje en hortensia’s hebben een voorkeur voor een voetbad en kunnen niet zonder kamerplantenvoeding in de bloeiperiode. Voor goed deskundig advies heten we u van harte welkom in ons tuincentrum nabij Lokeren en laat u goed adviseren over het onderhouden van bloemen en planten.

Wilt u meer weten over uw favoriete planten? U vindt alle plantinformatie in onze handige plantengids. Natuurlijk staan onze medewerkers van ons tuincentrum in Lokeren graag voor u klaar en kunnen u alles vertellen over bloemen en planten.