Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Duurzame en energiezuinige kerstverlichting

Duurzame en energiezuinige kerstverlichting

Tijdens de feestdagen mag kerstverlichting natuurlijk niet ontbreken! Zowel binnen als buiten kunt u het gezellig maken met sfeervolle verlichting. Wist u dat kerstverlichting energiezuinig én duurzaam kan zijn? Bij gebruik van LED kerstverlichting wordt minder stroom gebruikt. En dat scheelt uiteindelijk weer in de portemonnee én u draagt weer een steentje bij aan het milieu. Lees in deze blog alle tips over het gebruik van zuinige kerstverlichting en de voordelen hiervan!

Tips voor minder stroomverbruik van kerstverlichting

Tegenwoordig is er veel LED kerstverlichting verkrijgbaar. Zo ook bij Tuincentrum Interflower in Lokeren! Wist u dat een snoer met LED lampjes al acht keer zo zuinig is als een snoer met gloeilampjes? Het is dus zeker de moeite waard om over te stappen naar LED verlichting in en om het huis. We hebben enkele voordelen voor u op een rij gezet:

  • LED kerstverlichting gaat lang mee en is een stuk zuiniger dan andere lampjes. LED lampjes zijn in de winkel vaak duurder, maar uiteindelijk verdient u dit terug op de energierekening.
  • Is de verlichting voorzien van een transformator? Haal dan de stekker uit het stopcontact wanneer het licht niet brandt. Zo voorkomt u sluipverbruik van de stroom.
  • Voorkom dat de lampjes de hele nacht blijven branden door een timer te gebruiken. Met een timer zorgt u ervoor dat de verlichting automatisch aan- en uitgaat en blijft de verlichting niet onnodig branden.

Tuincentrum Interflower | Duurzame en energiezuinige kerstverlichting

Voordelen van LED kerstverlichting

Halogeenlampen en gloeilampen verdwijnen langzaamaan uit de winkels en komt er steeds meer LED verlichting voor in de plaats. Wat zijn nu precies de voordelen van LED kerstverlichting? Onze experts op het gebied van kerstverlichting hebben de voordelen op een rij gezet:

  • LED verlichting gaat heel efficiënt met energie om; LED lampjes zijn namelijk acht keer zuiniger dan bijvoorbeeld gloeilampjes.
  • Gloeilampen kunnen erg warm worden wanneer ze een tijdje aanstaan. LED lampen daarentegen worden een stuk minder warm.
  • LED lampen gaan een stuk langer mee dan andere lamp soorten. 
  • Veel soorten LED verlichting is dimbaar én brandt altijd optimaal.

Tuincentrum Interflower | Duurzame en energiezuinige kerstverlichting

Koop energiezuinige kerstverlichting bij Tuincentrum Interflower

Bent u dus op zoek naar LED kerstverlichting of misschien LED buitenverlichting? Dan is het zeker de moeite waard om ons tuincentrum in Lokeren te bezoeken. Bij onze kerstshow vindt u diverse soorten kerstverlichting voor in de kerstboom of speciale outdoor kerstverlichting. Daarnaast vindt u bij Interflower ook binnenverlichting en buitenverlichting.

Openingstijden Interflower

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?