Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Kerst outdoor

De mooiste kerstverlichting voor buiten! Van lieve rendieren en herten tot verlichte kerstmannen en pinguïns; voor de kinderen is het fantastisch! Bezoek vanaf 14 oktober de kerstshow in ons tuincentrum en kijk uw ogen uit. Hier vindt u diverse soorten kerstverlichting speciaal voor buiten. Denk bijvoorbeeld aan ijspegelverlichting, verlichte kerstkransen en boomverlichting.
 

Open filters Sluit filters

Producten filter

Onmisbaar tijdens de feestdagen: kerstverlichting voor buiten

Kerstverlichting kan natuurlijk niet ontbreken tijdens de feestdagen. Bij Tuincentrum Interflower vindt u kerstverlichting voor buiten in allerlei soorten, maten én kleuren. Denk bijvoorbeeld aan kerstverlichting met een timer of kerstverlichting op batterij. Dat is pas leuk thuiskomen als de tuin is versierd met mooie lampjes. In ons tuincentrum kunnen onze medewerkers u alles vertellen over de verschillende soorten kerstverlichting voor buiten. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Zorg er voor dat ook dit jaar de kerst onvergetelijk wordt!

Tuincentrum Interflower | Kerstverlichting buiten | Kerst outdoor

IJspegelverlichting voor buiten

Het wordt eerder donker; de winterse dagen zijn aangebroken. Maak het daarom in de tuin gezelliger en hang wat sfeervolle kerstverlichting op. Kies bijvoorbeeld voor ijspegelverlichting die u aan de schuur, schutting of garage kunt hangen. Dit geeft meteen meer sfeer in de tuin en vanuit huis kunt u hier van genieten! Welke kerstverlichting voor buiten vindt u nog meer bij ons?

  • Lichtslangen in diverse afmetingen
  • Netverlichting om de buxus mee te versieren
  • Boomverlichting om die boom in de tuin meer sfeer te geven
  • Clusterverlichting voor buiten

Bezoek onze kerstshow in Lokeren en neem een kijkje op onze kerstverlichting afdeling. Wij hebben een ruime keuze aan verlichting van kwaliteitsmerken zoals Anna's Collection, Lumineo Lighting en Fairybell. Heeft u vragen over het assortiment? Stel uw vraag aan één van onze medewerkers. Zij helpen u graag verder!

Tuincentrum Interflower | Kerstverlichting buiten | Kerst outdoor

Kerstverlichting voor buiten kopen bij Interflower in Lokeren

Kom dus snel een keer langs bij Tuincentrum Interflower in Lokeren om kerstverlichting voor buiten te kopen. Uiteraard vindt u bij ons ook kerstverlichting voor binnen. Of wat dacht u van kerstversiering, kunstkerstbomen en Lemax kersthuisjes? Wij hebben een prachtige kerstshow met een breed assortiment aan kerstartikelen. Komt u snel een keertje langs?

Openingstijden Interflower

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?