Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Tuincentrum Interflower blijft geopend!

Tuincentrum Interflower blijft geopend!

Aangepast: maandag 2 november 2020

Wij zijn ontzettend blij u te melden dat Tuincentrum Interflower gewoon open blijft. De lockdown die maandag van start gaat, heeft gelukkig geen invloed op tuincentra. Tuincentra mogen geopend blijven. Hierom bent u gewoon welkom om uw kerstinkopen bij Tuincentrum Interflower te doen. Wij bieden een tuincentrum vol met kunstkerstbomen, kerstdecoratie, kerstverlichting en kerstcadeaus. Binnenkort koopt u ook echte kerstbomen bij ons in het tuincentrum. Bezoek ons tuincentrum in Lokeren, nabij Gent en Sint-Niklaas.

Geen verkoop kerstproducten

Wij vinden het zeer spijtig u te moeten meedelen dat wij van de regering geen kerstproducten mogen verkopen in ons tuincentrum. Ons tuincentrum is geheel in kerstsfeer, maar wij mogen geen kerstartikelen verkopen. Ons tuincentrum is gewoon geopend, maar u mag geen kerstartikelen bij de kassa afrekene. Bekijk ons aanbod in het tuincentrum en bestel uw kersthuisjes en kunstkerstbomen online in onze webshop. Wij hopen snel op beter nieuws. In de tussentijd hopen wij dat u blijft shoppen bij Interflower, fysiek of online.

Draag een mondmasker

Het dragen van een mondmasker is verplicht binnen ons tuincentrum. Neemt u deze alstublieft zelf mee en houd deze gedurende uw gehele bezoek op. Ons personeel draagt voor uw veiligheid ook een mondmasker. Draagt u dan alstublieft een mondmasker voor onze gezondheid.

Winkel veilig bij Interflower

Bij Tuincentrum Interflower shopt u veilig en verantwoord. Wij bieden voldoende winkelruimte per klant. Wij hanteren een maximum op het aantal bezoekers dat wij binnenlaten. Ons tuincentrum is groot geneog om voldoende afstand te houden. Kom langs bij Interflower en parkeer uw auto op onze ruime parkeergelegenheid. Wij bieden 10.000 m² aan kerstinspiratie, tuininrichting, woonaccessoires, groen en bloemen! Kom langs in Lokeren. Plan uw route naar ons tuincentrum op onze contactpagina. Hier vindt u ook onze openingstijden.

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?