Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Kerstbomen in Lokeren

Met de kerstbomen van Tuincentrum Interflower maakt u elke Kerst tot een lichtspektakel. Of u nu op zoek bent naar een echte kerstboom, omdat u de geur van naalden niet kunt weerstaan, of een kunstkerstboom die u gemakkelijk ieder najaar weer van zolder haalt: bij Interflower is alles mogelijk! In ons tuincentrum vindt u alles om er een onvergetelijke Kerst van te maken. Zo kunt u bij ons niet alleen terecht voor de aanschaf van een echte Nordmann kerstboom, maar ook voor kerstballen, kerstverlichting en allerlei andere soorten kerstversiering.

Kerstbomen optuigen met de juiste kerstversiering

Een kerstboom versieren is een uitgebreide, maar ook een heel plezierige klus. Of u nu een kleine kerstboom hebt of een grote kerstboom met kluit, het optuigen van de kerstboom blijft toch wel een van de leukste bezigheden in de aanloop naar Kerst. Hebt u tussen alle kerstbomen en kunstkerstbomen in Lokeren een exemplaar kunnen vinden dat bij u in huis past? Dan kan het optuigen beginnen! Hoe gaat u precies te werk?

  • vind een geschikte mand of standaard om ervoor te zorgen dat uw kerstboom stevig blijft staan;
  • bepaal hoeveel kerstverlichting u nodig hebt en of u voor gewone verlichting of clusterverlichting gaat. Hang deze vervolgens in uw boom;
  • hang nu de kerstslingers in uw boom. Gebruik de wat dikkere slingers onderin en zorg ervoor dat ze een golvende beweging maken;
  • nu is het tijd voor de kerstballen! Gebruik haakjes om te voorkomen dat ze uit de boom vallen;
  • als laatste maakt u uw boom af met hangers en ornamenten. Probeer ballen en hangers af te wisselen, zodat het een dynamisch geheel wordt.

Bezoek onze kerstshow in Lokeren

Ieder najaar vindt u in ons tuincentrum in Lokeren, te midden van Dendermonde, Aalst, Gent en Sint-Niklaas, een heuse kerstshow waarop we al onze kerstartikelen aan u tentoonstellen. U vindt er onder andere kunstbomen van Black Box en Triumph Tree die bijna niet van echt te onderscheiden zijn. Ook de echte kerstbomen in Lokeren zijn van hoge kwaliteit. Denk bijvoorbeeld aan een kleine blauwspar voor op het balkon of een grote Nordmann kerstboom om de woonkamer mee te sieren. Een kerstboom kopen in Lokeren is makkelijk en niet duur. Onze medewerkers helpen u graag met het uitzoeken van een boom die bij uw wensen aansluit.

Kertsbomen kopen in Lokeren en omgeving?

Ons tuincentrum ligt op een goed bereikbare plek nabij Dendermonde, Aalst, Gent en Sint-Niklaas. Hier kunt u dus zonder problemen uw nieuwe kerstboom of kunstkerstboom ophalen. Wilt u een kunstkerstboom kopen in Lokeren voor een goede prijs? Bezoek dan ons tuincentrum in de buurt van Moerbeke, Zele, Temse, Beveren, Wetteren, Aalst, Lede, Lochristi, Antwerpen.

 

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?