Tuinmeubelen

Tuinmeubelen kopen nabij Gent, Sint-Niklaas of Lokeren doet u natuurlijk bij tuincentrum Interflower! Ons tuincentrum biedt een ruim aanbod tuinmeubelen aan in iedere maat en voor ieder budget. In onze tuinmeubelenshowroom in Lokeren kunt u terecht om u te laten inspireren door ons uitgebreide aanbod aan tuinmeubels.

Assortiment tuinmeubelen

Wij hebben diverse soorten tuinmeubelen in verschillende soorten en maten. Zo hebben wij onder andere:

  • Tuinsets
  • Tuintafels
  • Tuinbanken
  • Tuinstoelen
  • Parasols

De tuinmeubelen die wij verkopen zijn gemaakt van verschillende materialen, sommige zeer onderhoudsvriendelijk, andere verdienen wat meer aandacht qua onderhoud. 

Tuinmeubelen kopen Gent

Kunststof tuinmeubelen kopen

Kunststof tuinmeubelen zijn tegenwoordig erg populair, ze zien er mooi uit, vergen weinig onderhoud en zijn licht van gewicht en dus makkelijk te verplaatsen. Daarom zijn tuinmeubelen van kunststof ruim vertegenwoordigd in ons assortiment. Vaak zijn ze voorzien van een aluminium of stalen frame. Dit is niet alleen stevig, maar ook erg duurzaam!

Tuinmeubelen kopen Lokeren

Houten tuinmeubelen

Het authentieke van houten tuinmeubelen is bijna niet te evenaren. Houten tuinmeubelen kopen betekent wel dat u er wat meer aandacht aan dient te besteden in de vorm van schoonmaken en onderhouden om een lange levensduur te kunnen garanderen. Ook voor schoonmaak- en onderhoudsartikelen voor uw tuinmeubelen bent u bij ons aan het juiste adres. 

Tuinmeubels kopen in Lokeren

U bent van harte welkom bij Tuincentrum Interflower om u te laten inspireren door ons diverse en ruime aanbod. Daarnaast kunnen wij u voorzien van de nodige informatie en helpen wij u bij al uw vragen. Heeft u vragen over ons assortiment tuinmeubelen? Dan kunt u uiteraard contact met ons opnemen! Stuur een mail naar [email protected] of bel naar +32 934 806 03.