Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

De trends in tuinmeubelland!

Bent u op zoek naar de nieuwste tuinmeubel trends om uw buitenruimte om te toveren tot een oase van stijl en comfort? Zoek niet verder! Bij Tuincentrum Interflower hebben we een uitgebreide collectie tuinmeubelen die voldoen aan de laatste trends. Ontdek de must-have trends en laat u inspireren door onze deskundigheid en passie voor tuinmeubelen.

Welk materiaal tuinmeubelen past bij u? 

Kiest u voor onderhoudsvriendelijk, wilt u graag een natuurlijke uitstraling of moet het een duurzame keuze zijn? Lees hier welke materialen het meest voorkomen op dit moment en wat hun voordelen zijn: 

  • Aluminium: Lichtgewicht, duurzaam en roestbestendig. Het biedt moderne ontwerpmogelijkheden en is gemakkelijk te onderhouden.
  • Teakhout: Natuurlijk, duurzaam en weerbestendig. Het heeft een warme uitstraling en ontwikkelt na verloop van tijd een unieke zilvergrijze patina.
  • Wicker: Kunststof vlechtdraad dat lijkt op natuurlijk rotan. Het is weerbestendig, onderhoudsarm en biedt veel ontwerpmogelijkheden.
  • Rope: Touwachtige materialen zoals polyester of nylon. Het geeft een eigentijdse uitstraling en biedt comfortabele zitervaringen.
  • Gerecyclede materialen: Hergebruik van materialen zoals gerecycled plastic of hout. Duurzaamheid en milieubewustzijn spelen hierbij een rol.


Het is de Ibiza style die ons nog steeds aantrekt! 


De Ibiza style is al geruime tijd populair en blijft een geliefde trend in de wereld van tuinmeubelen. Bij Tuincentrum Interflower begrijpen we de aantrekkingskracht van deze stijl en hebben we een ruime selectie aan Ibiza geïnspireerde tuinmeubelen.

De Ibiza style staat bekend om zijn bohemien en ontspannen sfeer, met invloeden vanuit de mediterrane levensstijl. Het combineert natuurlijke elementen, zoals rotan en bamboe, met kleurrijke patronen en accessoires. Deze stijl creëert een gevoel van vrijheid, ontspanning en vakantie in uw eigen tuin.

Of het nu gaat om een comfortabele hangstoel, een zachte loungebank of een decoratieve buitenkussen, de Ibiza style voegt een vleugje speelsheid en een tropische sfeer toe aan uw buitenruimte.

Bezoek Tuincentrum Interflower en ontdek de tijdloze charme van de Ibiza style die nog steeds geliefd is bij velen.

Contact & Openingstijden >

 



Kiest u voor schoonheid of onderhoudsvrije tuinmeubelen?

Bij Tuincentrum Interflower begrijpen we dat iedereen andere behoeften en voorkeuren heeft als het gaat om tuinmeubelen. Daarom bieden we een breed scala aan opties, zodat u kunt kiezen tussen schoonheid en onderhoudsvrij gemak.

Als u op zoek bent naar een prachtig tuinmeubel dat een blikvanger wordt in uw buitenruimte, dan hebben we een uitgebreide collectie met elegante ontwerpen en hoogwaardige materialen. Deze meubelen vereisen mogelijk wat meer onderhoud, maar de schoonheid en stijl die ze aan uw tuin toevoegen, maken het zeker de moeite waard.

Aan de andere kant bieden we ook onderhoudsvrije opties, zoals aluminium en kunststof meubelen, die bestand zijn tegen de elementen en weinig tot geen onderhoud vereisen. Deze meubelen zijn ideaal voor wie op zoek is naar gemak en comfort, zonder in te leveren op stijl.

Bij Tuincentrum Interflower helpen we u graag bij het vinden van de perfecte balans tussen schoonheid en onderhoudsvrij genot, zodat u optimaal kunt genieten van uw tuinmeubelen.

Bezoek ons tuincentrum nabij Antwerpen

Tuinmeubelen kopen? Bezoek ons tuincentrum in Lokeren, in de buurt van Antwerpen, en ontdek de nieuwste tuinmeubel trends die uw buitenruimte transformeren tot een prachtige oase. Bij Tuincentrum Interflower hebben we niet alleen een breed scala aan trendy tuinmeubelen, maar ook een gepassioneerd team van experts dat klaarstaat om u te helpen bij het maken van de juiste keuzes.

Laat u inspireren door onze uitgebreide collectie, voel de materialen, test het comfort en laat uw creativiteit de vrije loop. We nodigen u uit om ons tuincentrum te ervaren, waar kennis, kwaliteit en klanttevredenheid samenkomen. Kom vandaag nog langs en ontdek waarom Tuincentrum Interflower dé bestemming is voor tuinmeubelen van topkwaliteit. Uw droomtuin wacht op u!

Route & Openingstijden >

 

Tags:
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?