Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Op vakantie in eigen tuin!

Op vakantie in eigen tuin!

De zomer is begonnen en de zon straalt volop en dat wordt gevierd bij Interflower met 40% korting op Mediterrane planten! Moet u nog lang wachten alvorens u op vakantie kunt, haal het vakantiegevoel dan nu alvast in huis/tuin! Door een leuke aankleding en met Mediterrane planten schept u een zuiderse sfeer en brengt u zo de vakantie al op uw terras. Bij Interflower is de zuiderse sfeer nu met 40% korting aan te schaffen!

 Verzorging van Olijf, Vijg & Citrus planten

Doordat vele zuiderse planten de kou slechts matig verdragen, bent u vaak genoodzaakt om uw planten in potten of bakken te houden. Gebruik tijdens het planten in de pot al meteen een kwaliteitsvolle potgrond zoals DCM Ecoterra® Potgrond Olijven, Vijgen & Citrus. Mediterrane planten willen een potgrond die tijdens de zomer voldoende water vasthoudt en luchtig is, terwijl die in de winter goed het water afvloeit. De vorst schaadt namelijk sneller planten met ‘natte voeten’. Dankzij de vernuftige samenstelling van DCM Ecoterra® Potgrond Olijven, Vijgen & Citrus, met kwalitatieve veensoorten, klei, puimsteen en kokosvezels, wordt een op maat gemaakte potgrond gevormd voor een ideale groei van Mediterrane planten.

Maar niet enkel de hoogwaardige veensoorten maken de DCM Ecoterra® uitzonderlijk. Ook de toegevoegde organische meststoffen geven al van bij het begin je planten de nodige voeding op maat, gedurende 100 dagen, voor goede groei en stevige planten.

Voor een rijke schitterende bloei en sappige vruchten na 100 dagen bemest je het beste bij met DCM Vloeibare meststof Olijven, Vijgen & Citrus.

DCM bij Interflower

Bij Interflower vindt u een ruim aanbod meststoffen van DCM. Onze groenexperts voorzien u graag van een advies op maat zodat uw bloemen en planten optimaal tot bloei kunnen komen en lang gezond blijven!

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?