Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Top-vijf Vaderdag cadeaus bij Interflower

Top-vijf Vaderdag cadeaus bij Interflower

Het is weer bijna Vaderdag, een dag om uw oude heer/man eens goed te verwennen voor alle dingen die hij het afgelopen jaar voor u heeft gedaan. Maar wat moet u hem eigenlijk geven? Wij hebben een aantal mannelijke cadeaus voor u op een rijtje gezet in de top-vijf Vaderdag cadeaus van Interflower:

 

1: Wilt u vaders echt verwennen en daar zelf stiekem ook een beetje van mee kunnen genieten dan is deze Vaderdag barbcue-aanbieding een echte aanrader! De Impuls 3.0 gasbarbecue is een zeer complete en goede barbecue waar hij nog jaren van zal genieten. Voor Vaderdag ontvangt u er nu een gratis gereedschapsset bij ter waarde van € 34,95!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

2: Heeft uw topper al een mooie houtskoolbarbecue dan is een brikettenstarter wellicht een leuk cadeau. Het helpt bij het snel en eenvoudig opstarten van de barbecue zodat hij mooi wat tijd overhoudt om u te helpen met het maken van de salade. Voor € 21,50 heeft u een super heet cadeau!

3: Waar kunt u iedere man nou eigenlijk wel blij mee maken? Een koud biertje! Met deze outdoor coolbox is dat in ieder geval snel geregeld. Neem hem mee op een boot, tijdens een dagje vissen of een dagje strand en houd biertjes heerlijk op temperatuur. Verkrijgbaar in twee maten, voor de grote en kleine drinker, vanaf € 49,99.

4: Om in dezelfde sferen te blijven denken hebben wij ook een toffe wijnbar in de aanbieding! Zet hem op een warme, zomerse, avond op tafel met een plankje olijfen en toastjes en geniet samen van een goed gesprek onder het genot van een heerlijk glas wijn. Voor € 49,99 zijn dit soort avondjes binnen handbereik! 

5: Houd het simpel en trakteer hem op een heerlijk onbijt of lunch bij ons in het cafetaria en laat hem zelf wat leuks uitkiezen in het tuincentrum!

 

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?