Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

De Lemax kersthuisjes van 2022

De Lemax kersthuisjes van 2022

Dit jaar heeft de Lemax collectie weer veel moois in petto! In deze blog lichten we de nieuwe collectie uit, zodat je weet wat je kunt verwachten én hoe je jouw kerstdorp dit jaar naar een nog hoger niveau tilt. Er zijn maar liefst honderden nieuwe items toegevoegd aan de collectie! Lees snel verder of kom langs bij Tuincentrum Interflower!

De nieuwe eyecatchers uit de Lemax 2022 collectie

  • Vail Village: Het skidorp Vail Vilage is dit jaar voorzien van het speciale huisje Aspen Ridge Landscaping & Nursery. Een kersthuisje waarin je de kerstbomen kunt bewonderen vanaf de glazen serre, dat is natuurlijk een klassieke toevoeging! 

  • Caddington Village: In het dorp is kerst dé periode om leven in de lokale brouwerij te brengen. Daarom is er een nieuwe bottelarij mét bewegende elementen en verlichting. 

  • Harvest Crossing: Het landelijke thema van Harvest Crossing komt terug in de nieuwe Pot Pie Shop, waar de Amerikaanse klassieker geserveerd wordt. Op een bruisend landelijk kerstdorp plein mag deze niet ontbreken!

  • Plymouth Corners: Het kustplaatsje is helemaal in de kerst sfeer, waar natuurlijk ook een cadeauwinkel bij hoort! Wil je dit jaar wat kust elementen toevoegen aan je dorp? Dan is een kersthuisje uit de Plymouth Corners collectie een uitstekende toevoeging!

  • Santa’s Wonderland: Het is tijd voor Santa’s Rooftop Bash! Dit is een nieuw kersthuisje dat best een plek verdient in het centrum van jouw kerstdorp. Iedereen is uitgenodigd voor Santa’s Rooftop Bash. 

  • Sugar ‘n’ Spice: het sprookjesachtige kerstdorp dat om snoep en koek draait is uitgebreid met het Peppermint House! Verlichting, over de top decoratie en de fijnste (smakelijke) details maken dit een heerlijke eyecatcher voor het kerstdorp!

Tuincentrum Interflower | Lemax kersthuisjes 2022

Ontdek de Lemax 2022 collectie bij Interflower in Lokeren

Je vindt in ons tuincentrum de Lemax collectie met de bijzondere nieuwe eyecatchers van dit jaar! Bezoek onze kerstshow en dompel je helemaal onder in alle trends van dit jaar, waardoor je flink veel inspiratie op doet. Nieuwe bewegende elementen, flitsende verlichting, speciale rook effecten, óf het begin van jouw eigen nieuwe kerstdorp: je vindt jouw inspiratie bij Tuincentrum Interflower in Lokeren of bezoek onze webshop en neem online alvast een kijkje om de collectie van dit jaar te ontdekken!

Lemax bestellen

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?