Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Kerst 2022: bijzondere en opvallende kerstballen

Kerst 2022: bijzondere en opvallende kerstballen

Je hebt ze de afgelopen jaren vast voorbij zien komen: bijzondere kerstballen in allerlei vormen, kleuren en maten. Een avocado, een hondje of een auto; je kan het zo gek niet bedenken, of er bestaat een kerstbal van. Met deze ballen trend maak je van jouw kerstboom dit jaar iets heel leuks. Je raakt immers niet uitgekeken op die foute ballen. Tijd om eens in te zoomen op deze vrolijke trend!

‘Foute’ kerstballen in allerlei soorten en maten

Na twee jaar vol Corona-leed mogen we kerst 2022 flink uitpakken! Niks is te gek, zeker niet als het op kerstdecoratie aankomt. Eén van de trends die je dit jaar veel gaat zien, is de kleurrijke kerstboom. Fonkelende lichtjes in alle kleuren van de regenboog, guirlandes in verschillende tinten én kerstballen in allerlei verschillende vormen. Deze kerstballen worden door veel klassieke kerst fans gezien als tamelijk fout, maar wij vinden het juist een bijzonder leuke trend. Wie wordt er immers niet vrolijk van een pizzapunt, een glas wijn of een flamingo in de kerstboom?

Wat maakt een kerstbal bijzonder?

Een kerstbal heet natuurlijk niet voor niks een kerstbal. De traditionele variant is rond en kerstbomen werden tot een aantal jaar geleden eigenlijk altijd met de klassieke kerstbal opgeleukt. Her en der was er misschien een engeltje of sneeuwpop te bekennen, maar hele uitbundige kersthangers in gekke vormen waren er nog niet. Bijzondere kerstballen bestonden natuurlijk wel, maar deze werden met name als speciaal gezien om andere redenen. Bijvoorbeeld omdat ze handgeschilderd, antiek of zeer zeldzaam waren.

Interflower | Bijzondere kerstballen

Kerstballen voor elk budget

Tegenwoordig kan je niet meer om de vrolijke kersthangers heen. Elk jaar worden het er meer en meer, zoals je ook in ons tuincentrum kunt komen ontdekken. Wanneer je door onze kerstshow wandelt zie je genoeg grappige kerstballen waarmee jij jouw boom tot een waar feestje maakt. Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt. Er zijn immers glazen en plastic kerstballen, waarbij de tweede uiteraard net een stukje goedkoper is dan de eerste. In ons tuincentrum in Lokeren vind je ook handgelbazen kerstballen! Ook kan je er natuurlijk voor kiezen om deze foute ballen te mixen and matchen met ‘gewone’ kerstballen. Wanneer je voor een neutrale bal kiest, springen de grappige ornamenten er zeker uit.

Een kerstboom met een thema

Wanneer je elk jaar weer de kerstballen tevoorschijn tovert, zal er een glimlach op je gezicht verschijnen. Door een verzameling aan te leggen, hoef je zeker niet elk jaar een compleet nieuwe collectie kerstballen te kopen. Wissel wat oudere om en je hebt weer een compleet andere boom dan die van vorig jaar. Kies voor een bepaald thema om je bezoek eens goed te verrassen. Hang bijvoorbeeld allemaal maar ballen in de vorm van snacks op of maak er een jungle van door voor allerlei diertjes te kiezen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Interflower | Bijzondere kerstballen

Kersthangers voor kinderen

Ook is het leuk om de kinderen een kerstbal uit te laten kiezen. Wanneer ze deze zelf straks een plekje in de kerstboom mogen geven, is het feest compleet. Maak hier elk jaar weer een traditie van om een prachtige kerstherinnering voor ze te maken. Geef ze, als ze wat ouder zijn, eventueel een minikerstboom voor op hun kamertje en tover die om tot een geweldige boom die de persoonlijkheid van je zoon of dochter laat uitstralen.

Bijzondere kerstballen kopen bij Interflower in Lokeren

In ons assortiment vind je onder andere kerstballen van Christmas Decorations en Kurt S. Adler. Deze betaalbare ballen zijn té leuk om te laten hangen. Kom langs bij tuincentrum Interflower en laat je fantasie de vrije loop. Als je door de kerstbomen de ornamenten niet meer ziet, zijn onze medewerkers daar om je een handje te helpen bij je keuze. Houd ook in je achterhoofd dat zo’n grappige kerstbal een fantastisch leuk en persoonlijk cadeau is. Tot snel bij Interflower!

Openingstijden Interflower

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?