Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Kerst 2022: dit zijn dé trends van dit jaar

Kerst 2022: dit zijn dé trends van dit jaar

Wij van Tuincentrum Interflower staan te popelen om onze kerstshow te openen en alle nieuwe kerstdecoratie en verlichting te tonen! Ieder jaar zijn er weer verschillende thema’s die terug te zien zijn in de decoratie. In deze blog delen we de kersttrends van 2022 met je die je dan ook zéker terug vindt, vanaf 14 oktober, op onze kerstshow!

De luxe Engelse kerst

So this is Christmas… Zo luidt de titel van een van de bekende kerst liedjes, maar zo luidt ook het klassieke kerst thema. Je kunt dit het beste voor je zien als een luxe en klassieke Engelse kerst. Rood, goud, dennengroen, ouderwetse vormen en verrassende voertuigen, zoals koetsen en treintjes sieren dit thema. 

De Scandinavische kersttrend

Onder het thema ‘Together again’ zien we de populaire Scandinavische rood-witte kleuren en thema’s van de traditionele kerst. Eyecatchers zoals snoepfiguren, kerstsokken en gingerbread poppetjes kunnen daarbij niet ontbreken!

Tuincentrum Interflower | Kerst 2022: dit zijn de trends van dit jaar

Winter wonderland

Zeg je kerst, dan zeg je uiteraard winter wonderland! Een winters thema kan uiteraard niet ontbreken voor kerst 2022. Sereen bevroren wit, zilver, mosgroen, mistig blauw en koele nachtblauwe tinten maken het kleurenpalet voor de winterse kersttrend. De winterse natuur vormt de inspiratie bron voor het thema met vogeltjes in de boom, het ‘bevroren glas effect’, dikke dekens en sfeervolle windlichten. 

Luxe, romantisch & zoet

De serie Bridgerton is de inspiratie voor het thema ‘La ie en rose’. Dit is te herkennen aan de zachte kleuren roze, parelmoer en winterwit. Velours, engeltjes, kandelaars en vintage serviesgoed: het is zacht, vrouwelijk en romantisch!

Heide en bos elementen elementen

De natuur vormt ieder jaar weer een grote inspiratiebron voor één van de grotere kerst thema’s. Zo ook dit jaar, waar Bohemian Forest het thema is waarin bosdieren en -kleuren de boventoon voeren. Verwacht mosgroen, lila, kaneel, licht goud en wolwit, met extra aandacht voor DIY projecten zoals macramé en kerstkransen!

Tuincentrum Interflower | Kerst 2022: dit zijn de trends van dit jaar

Neutrals zijn dé trend

Neutrals zijn kleuren, zoals wolwit, toffee, walnoot en zilver. De laatste tijd krijgen deze veel aandacht in interieur trends, dus met kerst kan dit uiteraard niet ontbreken. Gecombineerd met luxe materialen, goud, droogbloemen en keramiek brengt dit een heerlijk rustige sfeer in jouw kerstparadijs. 

Bekijk álle kersttrends op de kerstshow van Interflower

We nodigen je vanaf 14 oktober met veel plezier uit op onze kerstshow, waar je alle kersttrends kunt bewonderen. Dompel je onder in een magisch kerstparadijs en vind de mooiste eyecatchers om er een prachtige kerst van te maken dit jaar! Zien we je snel bij Tuincentrum Interflower in Lokeren?

Openingstijden Tuincentrum Interflower

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?