Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

De mooiste bloemen op Internationale Vrouwendag

De mooiste bloemen op Internationale Vrouwendag

Elk jaar op 8 maart is het Internationale Vrouwendag. Dit is dé dag waar de vrouw in het middelpunt staat en er wordt gestreden voor gelijkwaardigheid. Jarenlang strijden vrouwen over de hele wereld voor individuele rechten, vrijheid en gelijkwaardige behandeling. Op deze dag wordt hier bij stilgestaan en is het bij uitstek dé dag om de meest belangrijke vrouw(en) in uw leven in het zonnetje te zetten met bijvoorbeeld een mooi boeket, een sfeervolle woonaccessoire of een cadeaubon van Tuincentrum Interflower!

Bloemen bestellen

Wat is Internationale Vrouwendag?

Aan het begin van de 19e eeuw demonstreerden duizenden vrouwen in New York voor betere arbeidsomstandigheden, meer loon en de afschaffing van kinderarbeid. Het doel van deze vrouwen was om de kwaliteit van leven te verbeteren. Vanaf 1911 wordt elk jaar Internationale Vrouwendag gevierd en in de loop van de jaren wordt dit in steeds meer landen gevierd. Het is zelfs zo dat in sommige landen Internationale Vrouwendag een officiële vrije dag is. Tegenwoordig heeft Internationale Vrouwendag elk jaar een thema en dit jaar is dat 'Solidariteit; de kracht voor verandering'. 

Tuincentrum Interflower | Internationale Vrouwendag | Cadeau tips

Cadeau tips voor Internationale Vrouwendag

Wilt u uw moeder, zus, tante, oma of vriendin op deze bijzondere dag in het zonnetje zetten? Dat moet u zeker doen! Internationale Vrouwendag wordt vaak vergeten, maar is een hele bijzondere dag om belangrijke vrouwen in uw leven te verrassen. Bij Tuincentrum Interflower in Lokeren bent u dan ook op het juiste adres voor een passend cadeau. Wij hebben een aantal cadeau tips voor u op een rij gezet:

Breng een bezoek aan ons tuincentrum in Lokeren om een mooi cadeau uit te zoeken voor de vrouw(en) die u wilt verrassen op deze bijzondere dag!

Tuincentrum Interflower | Internationale Vrouwendag | Cadeau tips

Bloemen bestellen bij Tuincentrum Interflower in Lokeren

Wilt u op Internationale Vrouwendag iemand verrassen met een mooi boeket, maar heeft u geen tijd om naar ons tuincentrum te komen? Bestel dan mooie bloemen in onze webshop! Wij bezorgen boeketten in onze regio. Lees er alles over in onze bloemen webshop. Kies een passend boeket met bijvoorbeeld tulpen, rozen of gerbera's!

Boeket bestellen

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?