Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Meer groen in huis met 'Window Dressing' van Esschert Design!

Kamerplanten zijn hip en nog steeds heel erg populair. Dat snappen wij wel, want wie wordt er nu niet blij van een aantal groene eyecatchers in huis? Bent u op zoek naar dé oplossing voor nog meer planten in huis? Dan is de trendy raamdecoratie 'Window Dressing' van Esschert Design écht iets voor u! Met deze raamdecoratie is er plek voor nog meer planten en woonaccessoires in huis. Benieuwd naar de producten? Lees snel verder om kom meteen naar Tuincentrum Interflower in Lokeren!

Openingstijden Tuincentrum InterflowerTuincentrum Interflower | Window Dressing | Esschert Design

Praktisch benutten van kleine ruimtes met Window Dressing

Met deze producten van Esschert Design kunt u planten op verschillende hoogtes in de vensterbank plaatsen. Zo kunt u van top tot teen het raam aankleden met uw favoriete kamerplanten! Dat wilt u toch ook? Door gebruik te maken van de verstelbare vensterbankklemmen kunt u spelen met verschillende hoogtes. Door hangende plantenplateaus te gebruiken vult u de leegtes in het raam gemakkelijk op én krijgen de planten stuk voor stuk allemaal genoeg licht.

Wat zijn de voordelen van Window Dressing?

De Window Dressing producten hebben diverse voordelen:

  • De vensterbankklemmen en plantenplateaus zijn in diverse kleuren verkrijgbaar: zwart, wit, goud en groen. Combineer er op los voor het mooiste resultaat!
  • De producten hebben een moderne stijl en passen dan ook in vrijwel interieur.
  • Daarnaast past dit perfect bij de urban jungle trend van dit moment!
  • De producten zijn verstelbaar en/of te roteren.

Tuincentrum Interflower | Window Dressing | Esschert Design

Meer ruimte voor groen met Window Dressing van Esschert Design

Wist u dat het hebben van planten veel voordelen heeft? Zo ziet het er natuurlijk gezellig uit en groen in huis werkt ook heel ontspannend en stressverlagend. Een ander voordeel is dat kamerplanten in huis het omgevingsgeluid verminderen. Veel goede redenen dus om het binnenshuis gezellig en sfeervol te maken met uw favoriete kamerplanten. Of u nu kiest voor bloeiende kamerplanten, vetplanten, cactussen of groene kamerplanten; allerlei planten zijn geschikt voor de Window Dressing van Esschert Design.

Tuincentrum Interflower | Window Dressing | Esschert Design

Trendy Window Dressing raamdecoratie kopen bij Tuincentrum Interflower in Lokeren

Bent u helemaal fan en wilt u ook deze trendy Window Dressing raamdecoratie van Esschert Design? Bezoek dan snel Tuincentrum Interflower in Lokeren! Hier vindt u de plantenplateaus en bijpassende vensterbankklemmen in diverse kleuren. Maak zelf de mooiste combinatie voor in uw vensterbank, zoek uw favoriete kamerplanten en maak het het plaatje compleet!

Openingstijden Tuincentrum Interflower

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?