Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Nordmann kerstboom

Ook zo'n fan van de Nordmann kerstboom? De klok is nog maar net teruggezet, maar ons tuincentrum is al volledig omgetoverd in de kerstsfeer. Bij Tuincentrum Interflower koopt u binnenkort weer prachtige kerstbomen. Eén van onze favorieten is de Nordmann kerstboom. Deze prachtige groene spar is een zeer geschikte boom als kerstboom. Wij laten u zien waarom u een Nordmann spar moet kiezen voor de komende kerstperiode. Vanaf eind november hebben wij weer een prachtig aanbod aan verse kerstbomen. U bent van harte welkom in ons tuincentrum. 

Meer over onze kerstshow

Voordelen van een Nordmann kerstboom

Kijkt u ook zo uit naar het kopen van een kerstboom? Wij verkopen kerstbomen met en zonder kluit. Wij hebben een ruim aanbod van verschillende soorten kerstbomen, elk met zijn eigen voordelen. Weet u waarom de Nordmann spar zo populair is als kerstboom? Wij vertellen u graag waarom de Nordmann spar de bekendste kerstboomsoort is binnen Europa. Het ligt aan de combinatie van een aantal factoren wat deze boom zo geschikt maakt als kerstboom: 

  • De prachtige piramidevorm
  • De zachte, ronde naalden
  • Geen uitvallende naalden
  • De felle, groene kleur
  • De subtiele bomengeur, de geur is gangbaar voor mensen met een allergie

Tuincentrum Interflower | Nordmann kerstboom | Kerstboom kopen

Easyfix kerstboomstandaard

Bij Tuincentrum Interflower verkopen we handige kerstboomstandaards waar u uw kerstboom gemakkelijk in zet. Wij verkopen verschillende kerstboomstandaards, waaronder de Easyfix. Met de Easyfix kerstboomstandaard zet u binnen 5 seconden uw kerstboom op. De Easyfix standaard zorgt ervoor dat uw boom direct kaarsrecht staat. Wij boren bij de aankoop van uw Nordmann kerstboom alvast een gat in de bodem van de stam. Als u thuiskomt, prikt u uw kerstboom zo op de standaard. Dat betekent geen gedoe met schroeven die u moet aandraaien. Met de Easyfix standaard staat uw kerstboom direct op de goede plek, zo gefixt! De Easyfix kerstboomstandaard heeft naast de handige pin ook een waterreservoir. Het waterreservoir vult u met maximaal 2,5 liter water. Hierdoor blijft uw kerstboom mooi groen en stevig. Zo komt dit jaar zeker de feestdagen door!

Hoe houd ik mijn kerstboom mooi?

Wij geven u graag een paar tips voor het mooi houden van uw kerstboom. U moet zich voorstellen: een spar die gewend is aan buitenlucht en koude temperaturen, die ineens wekenlang in verwarmde woonkamers moet overleven; daar heeft de boom wat hulp bij nodig. Het is belangrijk dat u voor en tijdens de kerst wat voorzorgmaatregelen treft, zodat u zo lang mogelijk geniet van uw kerstboom. Volg onderstaande tips voor het zo lang mogelijk mooi houden van uw kerstboom:

  1. Zaag bij thuiskomst ongeveer 3 cm van de onderkant van de stam af, zo neemt de boom beter water op.

  2. Laat uw boom eerst even acclimatiseren in de schuur of onder een afdakje in de tuin. Daarna haalt u de boom naar binnen.

  3. Zorg dat de boom tijdens de kerstperiode altijd een klein laagje water in de standaard heeft staan, zo droogt de boom niet uit.

  4. Plaats uw kerstboom niet te dicht bij een verwarming, de droge lucht van de radiator zorgt voor droge naalden, waardoor de naalden sneller uitvallen.

Tuincentrum Interflower | Nordmann kerstboom | Kerstboom kopen

Koop een Nordmann kerstboom in Lokeren

Woont u in de omgeving Antwerpen, Sint-Niklaas, Gent en Dendermonde? Breng dan een bezoek aan Tuincentrum Interflower in Lokeren. Wij hebben vanaf eind november een prachtig assortiment echte kerstbomen, waaronder de beroemde Nordmann kerstboom. Ons kerstbomenaanbod is zeer ruim, wij verkopen kleine bomen van ongeveer 60 cm tot hele grote bomen van boven de 2 meter. Vraag onze medewerkers om advies. Zij vertellen u graag alle ins-and-outs over onze verschillende soorten kerstbomen. Bezoek ons tuincentrum in Lokeren en haal de kerstsfeer in huis. Tot ziens bij Tuincentrum Interflower.

Meer over onze kerstshow

Tags:
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?