Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

DCM Garden app: uw digitale tuinassistent

Het voorjaar komt er weer aan, tijd om uw tuin te vullen met vrolijke tuinplanten, sappige fruitbomen, verse grasmatten en kleurrijke klimplanten. Elke plant en boom heeft zijn eigen behoeften aan water, licht en warmte. Soms is het moeilijk om al dat tuingroen op tijd water te geven. DCM ontwikkelde daarom vorig jaar een handige app. Deze app staat jou bij in de tuinverzorging als slimme tuin-assistent. Ontdek alles over de DCM Garden app.

DCM Garden app

Vernieuwde DCM Garden app

De DCM Garden app is nu helemaal vernieuwd om het u nóg gemakkelijker te maken. U kunt nu onmiddelijk de resultaten invoeren van de bodemanalyse. Op deze manier krijgt u eenvoudiger en sneller advies op maat. Zo vervult u de behoeften van al het groen in uw tuin op het juiste moment. Ook geeft de app u een seintje als het tijd is om uw gazon te kalken. Strooi kalk over de grasmat en geniet van een groen en gezond gazon. 

Hoe werkt de DCM Garden app?

  1. Breng  uw groen in de tuin in kaart Welke planten staan er in de tuin? U voegt ze eenvoudig toe in de app.
  2. Maak een plantenprofiel aan Geef voor iedere plant informatie over de staanplaats. Staat uw hedera in de volle zon? Krijgt uw olijfboom veel licht, wind en warmte? Groeit de passiebloem langs een pergola of langs een schutting in de schaduw? Al deze informatie is nuttig voor de app. Vul deze belangrijke informatie in om de juiste tips met betrekking tot de verzorging te verkrijgen.
  3. Gepaste verzorging voor gezond groen in de tuin De DCM Garden app maakt aan de hand van de ingevoerde gegevens over de plant een grondige analyse. Op basis van deze informatie formuleert de app een persoonlijk advies over de verzorging van het groen in uw tuin. U krijgt bijvoorbeeld de melding: "Het is februari. Tijd om kalk op uw gazon te strooien!"

Analyse DCM Garden app

Interflower verkooppunt DCM

DCM heeft naast de handige app ook heel veel andere producten voor in de tuin. Van vliegenmeppers tot bestuiving voor bloemen en van meststoffen tot mulch. Bent u op zoek naar een verkooppunt van DCM in de buurt van Gent, Sint-Niklaas en Antwerpen? Kom dan naar Tuincentrum Interflower in Lokeren. Wij beschikken over een breed assortiment aan DCM-producten. 

De DCM Garden app is dé oplossing voor al uw tuinproblemen! Ziet uw grasmat er niet zo groen uit? Zitten er kale plekken op de beukenhaag? Bloeit uw stamroos niet naar wens? DCM Garden geeft u advies over de verzorging van uw planten. Laat uw tuin weer stralen!

Tuincentrum Interflower in Lokeren

Wilt u direct aan de slag met het invoeren van uw tuingroen? Voor meer informatie over de DCM Garden app of het downloaden van de DCM Garden app gaat u naar de App store of Google Play. Mocht u vragen hebben of vers tuingroen willen kopen, kom dan langs bij Tuincentrum Interflower in Lokeren. Ons tuincentrum is gevuld met prachtige lentebloeiers, fruitbomen en nog veel meer! 

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?