Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Biologische bestrijdingsmiddelen

Biologische bestrijdingsmiddelen

Biologische bestrijdingsmiddelen voor en door de natuur, dat is het nieuwe concept van DCM, DCM Naturapy®. Wat zijn biologische bestrijdingsmiddelen? Biologische bestrijdingsmiddelen is het bestrijden van ziekten en plagen in uw tuin met nuttige organismen (ook wel natuurlijke vijanden genoemd) en natuurlijke bestrijdingsmiddelen. 

Biologische bestrijdingsmiddelen van DCM Naturapy®

DCM is de expert op het gebied van organische meststoffen. Met haar specialisme in bodemvruchtbaarheid, natuurlijke plantenvoeding en biodiversiteit introduceert DCM nu DCM Naturapy®. DCM Naturapy® is een een duurzame oplossing voor verschillende tuinproblemen van vandaag én morgen.

Planten gezond starten en gezond houden is het uitgangspunt van DCM Naturapy®. Dit in plaats van het genezen van planten. Verhoog de groeikracht van uw plant en versterk de plant weerstand op een geheel natuurlijke wijze met dit biologische bestrijdingsmiddel. 

Artikelaanbod biologische bestrijdingsmiddelen DCM

Het artikelaanbod biologische bestrijdingsmiddelen van DCM Naturapy® bestaat uit een selectie van natuurlijke vijanden uit de professionele tuinbouw om biologische venwichten in de tuin na te streven en daarmee de meest voorkomende plaaginsecten op een biologische wijze aan te pakken. Hierbij kunt u denken aan onder andere bladluizen, spintmijten, taxuskevers en fruitmotten. 

DCM Tuintip: Hoe een product bestellen? - DCM Naturapy®

Het stappenplan: 

  • U koopt een (lege) verpakking met unieke bestelcode bij Interflower in Lokeren. Houd u kassaticket bij de hand.
  • Vul de bestelcode in en geef uw gegevens op via shop.dcm-info.com.
  • U haalt uw bestelling met het kassaticket af in ons tuincentrum.
  • In geval van poppen en larven: zet u ze meteen bij thuiskomst uit.

Bekijk de tuintip van DCM 

Meer DCM producten die wij verkopen: 

Bekijk ook ons assortiment 'Plagen in de tuin'. 

Tuincentrum Lokeren

Bezoek ons in het tuincentrum in Lokeren voor het volledige artikelaanbod van DCM. Ook voor advies op maat bent u van harte welkom! Kunt u direct wat advies gebruiken dan vindt u misschien de juiste informatie tussen onze tuintips!

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?