Plagen in de tuin

Ook bij ons in de regio rond Lokeren, Gent, Waasmunster en Sint-Niklaas komt het voor, plagen in de tuin! Gelukkig is er tegenwoordig voor elke plaag wel een oplossing. Zowel in de vorm van verdelging of verjaging, chemisch en biologisch. In ons tuincentrum in Lokeren vindt u diverse middelen en oplossingen om plagen in de tuin te verjagen of vermijden. 

Welke plagen heeft u in de tuin?

U vindt bij ons onder andere de volgende artikelen:

  • Honden- en kattenverjagers.
  • Insecten bestrijdingsmiddelen tegen bijvoorbeeld, mieren, wespen en spinnen.
  • Bestrijdingsmiddelen tegen mollen om uw gazon te beschermen.
  • Reigerverjagers om de vissen in uw vijver te beschermen. 

Dus voor iedere plaag die uw tuin teistert is er een geschikte oplossing te vinden. Heeft u vragen over het gebruik van bepaalde producten, of voor- en nadelen bijvoorbeeld? Vraag onze medewerkers dan gerust om hulp!

Na het verjagen van plagen in de tuin weer klussen en tuinieren?

Is uw tuin weer aan kant, nadat u vervelende plagen hebt verjaagd? Dan vindt u bij ons ook diverse tuinartikelen om uw tuin weer helemaal naar wens op te knappen. Van tuingereedschap en werkkleding, tot aan planten, potten en bewatering. U vindt alles voor een mooie tuin bij Tuincentrum Interflower! Er zijn niet altijd agressieve middelen nodig om van een plaag af te komen, de mogelijkheid om natuurlijke, of slechts werende producten te gebruiken is zeker ook aanwezig.

Tot ziens bij Tuincentrum Interflower!

U bent van harte welkom in ons tuincentrum in Lokeren, voor alle mogelijkheden op het gebied van plagen in de tuin, maar ook voor de rest van uw tuin en het onderhoud daarvan. Uiteraard kunt u ons altijd vragen naar meer informatie, of contact met ons opnemen, door een mail te sturen naar [email protected] of door te bellen naar +32 934 806 03. Graag tot ziens bij Interflower!