Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Zonne-energie

Open filters Sluit filters

Producten filter

Tuinverlichting op zonne-energie is niet alleen duurzaam, maar ook nog eens erg stijlvol. 'S avonds langer buiten zitten lezen of dineren, maar ook een veilig gevoel met overzicht op de tuin als u binnen zit. Kiest u voor verlichting in een donkere hoek, of wilt u bepaalde pronkstukken in uw tuin extra bijschijnen? Het kan allemaal met tuinverlichting op zonne-energie! 

De voordelen van tuinverlichting op zonne-energie

Solar verlichting biedt enkele voordelen, zoals:

  • De lampen kunnen overal geplaatst worden zonder kabels of graafwerk
  • Deze manier van verlichting is erg duurzaam
  • Gemakkelijk te implementeren in uw lichtplan

Daarnaast is deze manier van buitenverlichting uiteraard erg sfeervol. U kunt langer buiten blijven in de zomer, dankzij het aangename licht. 

Tuinverlichting kopen bij Interflower

U bent van harte welkom in ons tuincentrum in Lokeren voor meer informatie en advies op het gebied van tuinverlichting. Naast Solar verlichting, hebben wij ook: 

Meer informatie? Bezoek ons tuincentrum!

Voor meer informatie over de verschillende soorten verlichting, bent u van harte welkom in ons tuincentrum. Van dinsdag tot en met zondag zijn wij geopend en staan wij voor u klaar! Naast verlichting vindt u bij ons ook diverse andere artikelen op het gebied van wonen, dieren, en tuinieren. Wilt u contact met ons opnemen? Dat kan via de mail naar [email protected] of door te bellen naar +32 934 806 03. Graag tot ziens bij Tuincentrum Interflower!