Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Licht- en bewegingssensoren

Open filters Sluit filters

Producten filter

Bent u op zoek naar buitenverlichting met licht- en bewegingssensoren? Dan bent u bij Tuincentrum Interflower aan het juiste adres! Om uw tuin te voorzien van verlichting op alléén de momenten dat het écht nodig is en de verlichting precies af te stelllen op uw wensen, heeft u hier verder geen omkijken meer naar. Dit is niet alleen veilig, maar ook energiezuinig én scheelt weer een handeling.

Hoe werkt verlichting met licht- en bewegingssensoren?

Verlichting op sensoren werkt volgens bepaalde waarden die u instelt naar uw wensen. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een bepaalde lichtsterkte, of een bewegingsafstand. Wordt het buiten donker? Dan springt het licht vanzelf aan! Is er een bewegend voorwerp binnen de ingestelde straal? Het licht gaat aan! Zo kunt u van een afstand toch met verlichting de tuin binnen komen, of heeft u altijd een lampje voor de deur als u thuis komt in het donker. 

De voordelen van tuinverlichting met lichtsensoren en bewegingssensoren

Ten eerste is verlichting met sensoren erg energiezuinig. De lampen gaan immers alleen aan wanneer het nodig is volgens uw instellingen. Ze zullen ook tijdig weer uit gaan. Hierdoor staan ze nooit langer aan dan nodig en bespaart u hiermee flink wat energie. Ten tweede is het ook erg veilig; inbrekers staan bijvoorbeeld meteen in het licht en als u in het donker de deur open wilt doen, kunt u meteen zien wie er voor de deur staat. Het is ook erg aangenaam om niet in het donker naar bijvoorbeeld sleutels te hoeven zoeken, het licht gaat immers branden als u aan komt lopen! Bij verlichting zonder sensoren loopt u wel eens het risico dat u deze per ongeluk een nacht of dag laat branden. Met verlichting op sensoren zal dit niet meer het geval zijn, u kunt niet meer vergeten om deze uit te doen. 

Advies nodig over buitenverlichting op sensoren?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor sensor verlichting, of wilt u weten welke soort verlichting het beste bij u past? Kom gerust eens langs bij Tuincentrum Interflower in Lokeren. Wij kunnen u voorzien van persoonlijke adviezen en de nodige informatie bij de aanschaf van verlichting op sensoren. Ook voor andere mogelijkheden op het gebied van tuinverlichting bent u bij ons aan het juiste adres. Wilt u direct uw vraag stellen of contact met ons opnemen? Dat kan via de mail naar [email protected] of door te bellen naar +32 934 806 03. Graag tot ziens in ons tuincentrum!