Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

DCM Gazon

Interflower voorziet u graag van een goed advies en de juiste middelen om uw gazon in topconditie te krijgen. Groeit er bijvoorbeeld mos in uw gazon, zitten er kale of gele plekken in of last van onkruid in uw gazon? Daar is wat aan te doen, kom naar Interflower!

Bemesten en bekalken in één keer met DCM Easygran Gazon. Geen kalkkorrels meer die te lang blijven liggen, geen dubbel werk en wel een prachtig gazon. Bekijk onderstaande video van DCM voor meer informatie of kom naar ons tuincentrum nabij Waasmunster voor deze en meer grondverbeteraars van DCM.

Mosvorming in uw gazon tegengaan of bestrijden? Daar kan DCM Gazon Pur u bij helpen. Deze meststof van DCM stimuleert een gezond gazon maar bestrijdt mosvorming voor een puur en mooi gazon!

Een geel gazon? Dat is niet de bedoeling! Een geel gazon weer groen maken doet u met DCM Gazonstart

DCM gazonproducten bij Interflower in Lokeren

Voor deze en alle andere problemen met uw gazon en DCM gazonartikelen komt u naar ons tuincentrum in Lokeren. Lokeren ligt om een kleine afstand van Waasmunster, Destelbergen, Sint-Niklaas en Wachtebeke, dus ook voor uw gazon is er altijd een oplossing in de buurt!

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?