Tuincentrum Sint Niklaas

Kom naar ons tuincentrum in de buurt van Sint Niklaas voor een compleet huis en tuin assortiment! Tuincentrum Interflower heeft het allemaalTuincentrum Interflower is hét tuin shopping center in Lokeren en omgeving Sint Niklaas. In ons tuincentrum vindt u meer dan 10.000 m² aan bloemen en planten, vis en vijver, dierenbenodigdheden, cadeauartikelen en decoratiemateriaal. Tussendoor kunt u ook een hapje eten of drinken in onze vernieuwde cafetaria. Voor al uw tuinvragen kunt u terecht bij onze deskundige medewerkers of raadpleeg de handige tuintips op de website.

Kom gezellig winkelen én lunchen bij tuincentrum Interflower

Lunchen in Sint Niklaas? Tuincentrum Interflower in Lokeren biedt een gezellig en compleet cafetaria. Naast de bestaande gerechten zoals:

  • Pannenkoeken
  • Spaghetti
  • Croque monsieur
  • Patisserie
  • Dagschotels
  • Verse slaatjes

Onze cafetaria is ook geopend op zondag en feestdagen van 9u, voor ontbijt, tot 18u, sluitingstijd.

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen van tuincentrum Interflower met onze folder. De folder zit bomvol leuke promoties en aanbiedingen tijdens speciale gelegenheden zoals feestdagen en seizoenen. Voor actuele openingsuren van ons tuincentrum nabij Sint Niklaas kunt u het overzicht aan de rechterkant van de website raadplegen.

Ontdek ons tuincentrum in de buurt van Sint Niklaas

Op zoek naar een tuincentrum in Sint Niklaas? Tuincentrum Interflower, gevestigd in de buurt van Sint Niklaas, nodigt u van harte uit voor een bezoek. Onze medewerkers helpen u graag!