Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Tuincentrum Sint Niklaas

Kom naar ons tuincentrum in de buurt van Sint Niklaas voor een compleet huis en tuin assortiment! Tuincentrum Interflower heeft het allemaalTuincentrum Interflower is hét tuin shopping center in Lokeren en omgeving Sint Niklaas. In ons tuincentrum vindt u meer dan 10.000 m² aan bloemen en planten, vis en vijver, dierenbenodigdheden, cadeauartikelen en decoratiemateriaal. Tussendoor kunt u ook een hapje eten of drinken in onze vernieuwde cafetaria. Voor al uw tuinvragen kunt u terecht bij onze deskundige medewerkers of raadpleeg de handige tuintips op de website.

Alles voor de tuin vindt u bij tuincentrum Interflower

Gaat u een gazon of een vijver aanleggen, of misschien de hele tuin verbouwen? Een goed begin is het halve werk, daarom bent u bij Interflower op de juiste plek!

  • Voor het zaaien van gras of neerleggen van graszoden kunt u al in onze webshop terecht.
  • Voor al uw houtklussen ontvangen we u graag bij het tuincentrum, waar we u kunnen adviseren over het neerzetten van schuttingen of tuinhuisjes.
  • Liever een border plaatsen? Denk hiervoor bijvoorbeeld aan coniferen of buxushagen.
  • Ook voor tuingereedschap, barbecues en tuinmeubelen kunt u bij ons komen snuffelen.

Lunchen in Sint Niklaas?

Tuincentrum Interflower in Lokeren biedt een gezellig en compleet cafetaria. Naast de bestaande gerechten zoals pannenkoeken, croque monsieur, hebben we ook de heerlijkste patisserie en dagschotels. Onze cafetaria is ook geopend op zondag en feestdagen van 9u, voor ontbijt, tot 18u, sluitingstijd.

Ontdek ons tuincentrum in de buurt van Sint Niklaas

Blijf op de hoogte van de laatste aanbiedingen van tuincentrum Interflower met onze folder. De folder zit bomvol leuke promoties en aanbiedingen tijdens speciale gelegenheden zoals feestdagen en seizoenen. U vindt onze evenementen ook op Facebook. Voor actuele openingsuren van ons tuincentrum nabij Sint Niklaas kunt u het overzicht aan de rechterkant van de website raadplegen. Tuincentrum Interflower, gevestigd in de buurt van Sint Niklaas, nodigt u van harte uit voor een bezoek. Onze medewerkers helpen u graag!