Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Nagelkruid, familie van de Rosaceae. De bloemkleur is oranje en de bloeitijd is van ca. juni tot en met juli. De bladeren zijn groen en ongeveer 30 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 60 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) Is matig verkrijgbaar.
Borderplant.
Deze plant is zeer geschikt voor de siertuin. Ze heeft opvallend blad, bloei, of vorm en laat zich eenvoudig combineren. Verlangt een zonnige plek en goed doorlatende, voedselrijke grond. Deze plant is zeer geschikt om te combineren met de 'basisplanten'. Verdraagt korte periodes van droogte prima. Natte winters daarentegen niet. Groeit bodembedekkend en laat zich moeilijk combineren met andere planten.

Bent u op zoek naar Geum 'Prinses Juliana'Geum 'Prinses Juliana' is ook wel bekend als Nagelkruid. Deze Rosaceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 60 centimeter. Nagelkruid is wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Geum 'Prinses Juliana'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Nagelkruid niet!

  • Nederlandse naam: Nagelkruid Wetenschappelijke naam: Geum 'Prinses Juliana' Type plant: Vaste plant Geslacht: Geum
  • Familie: Rosaceae Bloemkleur: Oranje Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Juni, Juli Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Ja
  • Hoogte in CM: 60 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?