Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Tuinaardbei, familie van de Rosaceae. De bloemkleur is wit en de bloeitijd is van ca. mei tot en met september. De bladeren zijn groen en ongeveer 20 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 20 cm. Verdraagt een temperatuur tot -25 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige plek op niet te arme grond. Deze plant heeft in de winter bescherming nodig tegen overvloedige regen en sneeuw. In de zomer moet u ervoor waken dat ze niet uitdroogt. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Bent u op zoek naar Fragaria x ananassa 'Revada'Fragaria x ananassa 'Revada' is ook wel bekend als Tuinaardbei. Deze Rosaceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 20 centimeter. Tuinaardbei is wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Fragaria x ananassa 'Revada'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Tuinaardbei niet!

  • Nederlandse naam: Tuinaardbei Wetenschappelijke naam: Fragaria x ananassa 'Revada' Type plant: Vaste plant Geslacht: Fragaria
  • Familie: Rosaceae Bloemkleur: Wit Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Mei, Juni, Juli, Augustus, September Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Ja
  • Hoogte in CM: 20 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?