Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Ridderspoor, familie van de Ranunculaceae. De bloemkleur is oranjerood en de bloeitijd is van ca. juni tot en met juli. De bladeren zijn groen en ongeveer 20 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 50 cm. Verdraagt een temperatuur tot -10 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) Is matig verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige plek op niet te arme grond. Deze plant heeft in de winter bescherming nodig tegen overvloedige regen en sneeuw. In de zomer moet u ervoor waken dat ze niet uitdroogt. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Bent u op zoek naar Delphinium nudicauleDelphinium nudicaule is ook wel bekend als Ridderspoor. Deze Ranunculaceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 50 centimeter. Ridderspoor is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Delphinium nudicaule? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Ridderspoor niet!

  • Nederlandse naam: Ridderspoor Wetenschappelijke naam: Delphinium nudicaule Type plant: Vaste plant Geslacht: Delphinium
  • Familie: Ranunculaceae Bloemkleur: Oranje, Rood Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Juni, Juli Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 50 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?