Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Gewoon duizendblad, familie van de Asteraceae. De bloemkleur is rozerood en de bloeitijd is van ca. juni tot en met september. De bladeren zijn groen en ongeveer 20 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 60 cm. Verdraagt een temperatuur tot -30 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Deze niet woekerende bladhoudende plant wenst een vrij droge bodem. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Bent u op zoek naar Achillea millefolium 'Cerise Queen'Achillea millefolium 'Cerise Queen' is ook wel bekend als Gewoon duizendblad. Deze Asteraceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 60 centimeter. Gewoon duizendblad is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Achillea millefolium 'Cerise Queen'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Gewoon duizendblad niet!

  • Nederlandse naam: Gewoon duizendblad Wetenschappelijke naam: Achillea millefolium 'Cerise Queen' Type plant: Vaste plant Geslacht: Achillea
  • Familie: Asteraceae Bloemkleur: Rood, Roze Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus, September Vochtigheid: Droog Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 60 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?