Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Orchidee in Lokeren

Met een orchidee uit Lokeren fleurt u eenvoudig uw eigen woning of die van een vriend of vriendin op. Bekijk het ruime assortiment orchideeën en andere kamerplanten en geniet van de kleuren en geuren waar ze uw huis mee vullen. Bezoek ons tuincentrum Interflower in Lokeren, te midden van Dendermonde, Aalst, Gent en Sint-Niklaas, en ontdek welke orchidee soorten er allemaal zijn.

Orchidee in pot of in kleurrijk boeket

De orchidee staat symbool voor schoonheid, luxe en kracht. Met een boeket vol kleurrijke orchideeën wenst u iemand dus kracht toe of spreekt u uw bewondering uit voor iemands schoonheid. Een mooie bloempot of plantenschaal met orchideeën kan ook wonderen doen voor uw eigen interieur. Wilt u een orchidee kopen in Lokeren? Een greep uit alle orchidee soorten uit ons assortiment:

  • grafkrans met orchideeën: een krans met gekleurde orchideeën als laatste eerbetoon aan een overleden dierbare helpt u om op een gepaste manier afscheid te nemen;
  • wilde orchidee: een boeket vol wilde orchideeën maakt een vrolijke indruk op iedereen die het ontvangt. Doe een goede vriend of vriendin een boeket cadeau of haal zelf het zonnetje in huis met een wilde bos bloemen;
  • kunst orchidee: wilt u er zeker van zijn dat uw orchideeën er na verloop van tijd nog net zo mooi bij staan als toen u ze aanschafte? Kies dan voor een kunst orchidee die nooit zal verwelken;
  • bruidsboeket met orchideeën: ook in een bruidsboeket zullen orchideeën zeker niet misstaan. Stel samen met onze bloemschikker in Lokeren een prachtig boeket samen met orchideeën en rozen en maak uw bruiloft tot een onvergetelijke dag!

De verzorging van uw orchideeën

Een orchidee kopen als kamerplant is een prachtige manier om uw interieur persoonlijk en kleurrijk te maken. Bezoek ons tuincentrum in de buurt van Dendermonde, Aalst, Gent en Sint-Niklaas. Hier kunt u niet alleen terecht voor een groot aanbod orchideeën, maar ook voor deskundig advies van onze medewerkers. Zij leggen u graag uit wat voor orchidee voeding u het beste kunt gebruiken en hoe vaak. Wist u bovendien dat u een orchidee niet zo vaak water hoeft te geven, maar dat de kamerplant aan een scheutje elke 7 à 10 dagen genoeg heeft? Stel al uw vragen aan ons vriendelijke personeel en geniet van de gezellige sfeer in ons tuincentrum.

Orchidee kopen in Lokeren en omgeving?

Als u een orchidee in Lokeren zoekt om een collega of familielid mee op te vrolijken of te bedanken kunt u altijd bij Interflower terecht. Bezoek ons tuincentrum van 9.00 tot 18.00 uur van dinsdag tot en met zondag. Fleur uw woning op met een orchidee in uw woning in:
Moerbeke, Zele, Temse Beveren, Wetteren, Aalst, Lede, Lochristi, Antwerpen, Hamme.

 

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?