Vandaag zijn wij gesloten
Alle openingsuren

Buitenverlichting van Luxform

Buitenverlichting van Luxform

Wanneer u op zoek bent naar sfeervolle buitenverlichting, dan bent u bij Tuincentrum Interflower in Lokeren op het juiste adres. Wij hebben namelijk een heel uitgebreid assortiment met onder andere solar verlichting, feestverlichting en decoratieve verlichting van Luxform. Benieuwd naar het aanbod? Lees snel verder of kom langs in onze winkel!

Waarom buitenverlichting in de tuin?

Buitenverlichting zorgt meteen voor meer sfeer en gezelligheid in de tuin, op het balkon of terras. Het is natuurlijk heel gezellig wanneer u binnen zit en buiten in de tuin gezellige lampjes branden. Maar ook tijdens zomerse avonden is het natuurlijk heel gezellig wanneer er nog een lichtje schijnt. Tevens zorgt buitenverlichting er ook voor dat u ‘s avonds of ‘s nachts ziet waar u loopt.

De collectie van Luxform

Het aanbod van Luxform is heel breed. Zij hebben diverse thema’s en wij laten u daar graag kennis mee maken:

  • Back to nature - Jungle fever: Dit thema staat vooral voor: terug naar de basis door de organische vormen en natuurlijke materialen. Leuke lampen aan een snoer of losse hanglampjes geven perfect deze sfeer.

Tuincentrum Interflower | Buitenverlichting van Luxform

  • Patio living: Nu iedereen druk in de tuin bezig is en zijn vakantie en vrije tijd in en om het huis doorbrengt, is binnen naar buiten verschuiven, steeds belangrijker geworden. Dat zien we ook bij deze buitenverlichting. Grote gloeilamp achtige armaturen en retro bulbs. Deze kunnen prima onder de overkapping en op het terras zien we industriële lampen, voornamelijk op solar, maar ook op herlaadbare solar packs. Want gemak en ''groen-''denken gaan hand in hand.

Tuincentrum Interflower | Buitenverlichting van Luxform

  • Marokkaanse lantaarns: De Marokkaanse stijl is een nieuwe trend en heeft een mix van sierlijke patronen, opvallende kleuren en metalen accenten die al met al een wereldse sfeer geven. De Marokkaanse lampen brengen een vleugje magie in elke tuin.

Tuincentrum Interflower | Buitenverlichting van Luxform

  • Stick Lights: Dit is eigenlijk verlichting die u in de grond kunt prikken. De stick lights zijn in verschillende soorten verkrijgbaar; van bloemen tot stoere lampen. Goed om te weten: dit is solar verlichting, omdat elk soort voorzien is van een zonne-energie paneeltje.

Tuincentrum Interflower | Buitenverlichting van Luxform

Ruim assortiment Luxform bij Interflower

Bent u enthousiast geworden van de collectie van Luxform? Dan is het zeker de moeite waard om een keer ons tuincentrum te bezoeken. Wij hebben onder andere:

  • Kleine bird hang lights

  • Marokkaanse hanglampen

  • Decoratieve buitenverlichting

  • Een heel ruim assortiment solar intelligent hybrid verlichting (onder andere spots en lampen op staanders)

  • Security solar lights (lampen met bewegingssensor)

Benieuwd geworden naar het volledige assortiment van Luxform in onze winkel? Kom dan zeker een keertje langs. In ons tuincentrum kunt u alle producten van Luxform rustig aan bekijken. Heeft u vragen? Onze medewerkers helpen u graag. Tot dan!

Bekijk openingstijdenBron: www.luxformglobal.com

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?