Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

5x de leukste paasdecoratie

Op zondag 4 april en maandag 5 april 2021 vieren we weer Pasen. Tuincentrum Interflower staat helemaal in het teken van schattige kuikentjes, vrolijke paashazen, gekleurde eieren, mooie paastakken en andere leuke paasdecoratie. Maak het gezellig in huis met de leukste paasdecoratie van Interflower. Tuincentrum Interflower is op Goede Vrijdag en Eerste en Tweede Paasdag gewoon geopend. Komt u gezellig woon- en tuinshoppen in Lokeren? Ontdek ons vrolijke voorjaarsassortiment met leuke paasitems. Wij zetten de vijf leukste decoratie voor u op een rijtje: 

1. Gekleurde eierenPaastakken - Interflower

Iets wat écht niet mag ontbreken tijdens Pasen: gekleurde eieren. Bij Interflower hebben we gekleurde eieren om op te hangen, om in een schaaltje te leggen of om buiten te verstoppen. Kies uit houten, metalen, kunststof, papier en keramiek. Les verschillende gekleurde eieren op een schaal en 

2. Chenille kuikentjes

De welbekende, schattige, gele kuikentjes zijn ook met Pasen 2021 weer onmisbaar. De chenille kuikentjes zijn een echte must-have met de paasdagen. Bij Interflower verkopen we deze pluche kuikentjes in allerlei kleuren. De gele kuikentjes zijn natuurlijk het meest populair. Het leuke aan deze kuikentjes is dat u de pootjes om bijvoorbeeld een paastak heen krult. Of zet een kuiktentje op uw bord of glas met het paasontbijt. In plaats van eieren zoeken, kunt u ook deze leuke kuikentjes verstoppen in de tuin of in huis. 

3. Paastakken

De oude traditie die we nog altijd volgen: een paastak versieren. Bij Interflower hebben we verschillende takken die geschikt zijn als paastak. Dit zijn de beschikbare paastakken bij Interflower: 

 • Wilgentakken (Salix)Pasen 2021 - Interflower
 • Magnolia
 • Kronkelhazelaar
 • Forsynthia
 • Japanse sierkers

4. Voorjaarsbloeiers

Nu de lente is begonnen en de temperatuur buiten steeds aangenamer aanvoelt, staan veel lentebloeiers al in vol ornaat. Wij hebben vrolijke lentebloeiers voor in de tuin en bloembollen op pot, zoals: 

 • Hyacinten
 • Narcissen
 • Blauwe Druifjes
 • Tulpen
 • Viooltjes
 • Madeliefjes

Paasontbijt - Interflower5. Paasontbijt

Een mooi gedekte tafel tijdens het paasontbijt is een erg fijn moment samen met het gezin. Terwijl het paasbrood, gerookte zalm en verse eieren op tafel staan, is de tafel mooi gedekt met een vrolijk tafelkleed, gekleurde servetten, kaarsjes en verse bloemen op tafel. Bij Interflower hebben we feestelijke paasdecoratie om de tafel gezellig aan te kleden. Van prachtige tafelkleden tot servetten en van eierdoppen tot dienbladen en serveerschalen. Kom langs in Lokeren en haal alles in huis voor een geslaagd paasontbijt!

Paasdecoratie kopen Lokeren

Ondanks dat we Pasen ook dit jaar iets anders vieren dan normaal, maken we er het beste van bij Tuincentrum Interflower. Wij bieden, ook tijdens de paasdagen, volop winkelruimte om helemaal in de voorjaarsstemming te komen. Ons voorjaarstuincentrum heeft allerlei leuke decoratie, bloemen, planten en benodigdheden. In ons tuincentrum in Lokeren vindt u een vrolijk voorjaarsaanbod. Kom langs, geniet van het shoppen en vier vrolijk Pasen met het gezin. Blijf gezond en tot snel bij Interflower!

Plan uw route naar ons tuincentrum en kom langs voor de leukste paasdecoratie in de omgeving van Lokeren. Woont u in de buurt van Hamme, Sint-Niklaas, Gent, Zele, Dendermonde, Lochristi of Destelbergen? Tuincentrum Interflower in Lokeren is gemakkelijk te bereiken en er is volop parkeergelegenheid. Heeft u vragen? Neem contact op door te bellen naar +32 934 806 03.

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?