Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

De leukste kersttrends van dit jaar!

De leukste kersttrends van dit jaar!

Bent u al helemaal op de hoogte van de kersttrends van dit jaar? Kom gezellig langs Tuincentrum Interflower. Vanaf midden oktober is ons tuincentrum in Lokeren helemaal omgetoverd tot een waar kerstparadijs. Heeft u al kerstbomen, kerstverlichting en kerstversiering in huis? In ons tuincentrum kunt u de allernieuwste trends vinden waarmee u uw huis en tuin helemaal zelf in kerststijl kunt aankleden. Hieronder vindt u alvast een voorproefje van de populaire kersttrends van dit jaar!

Embrace Nature

Bij deze kersttrend moet u vooral denken aan groen! Deze natuurlijke kersttrend is eigenlijk al een aantal jaren populair. De kleuren mosterdgeel, eucalyptus, dennengroen, rozenhout en wolwit passen helemaal bij deze trend. De materialen bij deze kersttrend zijn heel erg divers. Materialen die veel voorkomen zijn hout, ribstof, steen en wollen dekens. De accessoires die bij deze kersttrend horen zijn dennenappels, herfstbladeren, paddenstoelen. Deze stijl is erg populair vanwege de aandacht voor de natuur, Daarnaast is deze stijl erg warm, sfeervol, gezellig en fris. Ziet u deze gave kersttrend al helemaal voor u bij u in huis?  

Ijs AvontuurKersttrends_Tuincentrum Interflower

Brrr! Van deze kersttrend krijgen we het koud, maar tegelijkertijd ook weer super warm. Het is namelijk een erg gezellige kersttrend die geïnspireerd is op de Noordpool. De kleuren die u bij deze trend ziet zijn zilver, wit, diep nachtblauw, fris blauw en kasjmierbruin. De vrolijke pinguïns, ijsberen en Eskimo’s mogen niet ontbreken bij deze kersttrend. Daarnaast kunt u van bijvoorbeeld piepschuim ook zelf leuke ijsrotsen maken die u bijvoorbeeld in de boom kunt doen. Daarnaast zijn (nep)bontkleedjes geliefde accessoires bij deze ijskoude kersttrend.

Red Velvet

De exotische kersttrend van dit jaar is de Red Velvet. Bij deze kersttrend vallen vooral de kleurrijke, mooie zijden bloemen op die u in uw kerstboom kan doen. Deze trend kent een zeer rijk kleurenpalet. Kleuren die echt bij deze trend passen zijn: kerstrood, koninklijk paars, fluweelroze en mosterdgoud. En dan de materialen. Fluweel is één van de belangrijkste texturen, de naam van deze kersttrend is natuurlijk niet voor niets Red Velvet. Er zijn grote fluwelige bladeren met gouden glitterrandjes. Maar ook fluwelen kussentjes voor op de bank. En ja: ook kerstballen met een velours laagje.Kersttrends Tuincentrum Interflower

Kersttrends kopen in Lokeren

Bent u ook enthousiast geraakt van deze kersttrends? Dat begrijpen wij wel! Kom vanaf half oktober gezellig langs Tuincentrum Interflower in Lokeren om de allermooiste kersttrends van dit jaar te bekijken. Wij hebben een zeer groot assortiment aan allerlei mooie kerstproducten. Van kerstbomen tot aan kerstverlichting. Laat u verassen en inspireren en kom langs! Onze contactgegevens en openingstijden kunt u vinden op de contactpagina.

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?