Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

In de zon = onder de parasol

Als het zonnetje schijnt is het erg prettig om lekker onder een parasol te kunnen relaxen. De hele dag de zon op uw bol is natuurlijk niet goed voor uw gezondheid. Een parasol kan dan goed van pas komen, zodat u toch nog lekker buiten kunt genieten. Daarnaast heeft een parasol nog andere voordelen, zoals:

  • U heeft meer schaduw dankzij een parasol, kunststof parasols zijn doorgaans de beste optie als je zowel wind als warme zou willen tegenhouden. Wanneer u voor een parasol van riet gaat kunt u nog van een zomers briesje genieten, aangezien de wind nog door de rietvezels kan waaien. 
  • Parasols zijn er in diverse soorten en maten. Of u nou een grote parasol zoekt of een wat kleinere, bij Tuincentrum Interflower hebben we diverse soorten en maten parasols verkrijgbaar. 
  • Met een parasol maakt u uw tuin of terras super gezellig.  U kunt bij Interflower een mooie parasol kiezen die perfect aansluit op de stijl in uw tuin. Het is ook leuk om te spelen met de plaats van de parasol. Zet hem eens boven de eettafel in plaats van de loungeset. Een terras waarbij de eettafel overdekt zijn door een mooie parasol oog erg aangenaam. Daar krijgt iedereen toch zomerkriebels van? 

Meer weten over onze parasols? Neem dan eens een kijkje op de parsols pagina. Daarnaast hebben we nog vele andere producten in ons tuincentrum om uw zomer onvergetelijk te maken. Denk bijvoorbeeld aan tuinmeubelen, tuinplanten, barbecues en meer

Parasols_Interflower

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?