Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Gardena tuingereedschap

Gardena tuingereedschap kopen vergemakkelijkt iedere klus die in de tuin geklaard moet worden. Tuincentrum Interflower in Lokeren biedt allerlei producten aan van Gardena, van tuinsproeiers tot heggenscharen. Hikt u tegen een grote onderhoudsbeurt aan, maar heeft u de moed niet om daadwerkelijk een begin te maken? Hebt u er een hekel aan om zo vaak het gras te maaien? Denk eens aan de mogelijkheden die een Gardena robotmaaier of Gardena snoeischaar u bieden kan.

Gardena tuingereedschap kopen in Lokeren

Tuingereedschap kopen van Gardena kan gemakkelijk bij Interflower in de buurt van Dendermonde, Aalst, Gent en Sint-Niklaas. Bezoek ons om ons gehele assortiment te aanschouwen en om onze medewerkers om advies te vragen. Een greep uit het aanbod:

  • Gardena tuinslang: de innovatieve slangen van Gardena zijn drukbestendig en behouden altijd hun vorm;
  • Gardena heggenschaar: de grote scharen van Gardena kunnen zelfs grotere, hogere heggen voorzien van een goede snoeibeurt;
  • Gardena takkenschaar: deze klassieke schaar weet zelfs door de meest stugge takken heen te knippen;
  • Gardena tuinsproeier: een tuinsproeier bespaart u de moeite van het voortdurend bewateren van uw gazon;
  • Gardena grasmaaier: deze krachtige machines weten op een betrouwbare manier het gazon te maaien en kunnen zelfs dicht in de buurt van muren of randen maaien;
  • Gardena druppelslang: de druppelslang bespaart u water en zorgt ervoor dat u op een gerichte manier uw planten water geeft.

Gardena broezen en spuitpistolen bij Interflower in Lokeren

Breng een bezoek aan Interflower voor hoogwaardig tuingereedschap

Ons assortiment Gardena in Lokeren is groot en divers. We zijn vanaf 9.00 uur geopend van dinsdag tot en met zondag, dus ook op zon- en feestdagen! Struin tot 18.00 uur onze winkel rond om al ons tuingereedschap te ontdekken en ook andere producten te kopen, zoals kamerplanten, woonaccessoires en boeketten. Gardena kopen in Lokeren zorgt ervoor dat u opnieuw plezier schept in tuinieren en helpt u om binnen de kortste tijd alle tuinklussen, van de kleinste karweitjes tot de grootste projecten, op te pakken en tot een goed einde te brengen. 

Kom langs voor het tuingereedschap van Gardena

Bezoek ons tuincentrum in de buurt van Dendermonde, Aalst, Gent en Sint-Niklaas om ons ruime assortiment tuingereedschap met eigen ogen te aanschouwen. Probeer onze producten uit en vraag direct een medewerker om advies. Zo ontvangt u een compleet plaatje en kunt u direct een weloverwogen beslissing nemen. Koop uw Gardena tuingereedschap nabij Moerbeke, Zele, Temse, Beveren, Wetteren, Aalst, Lede, Lochristi, Antwerpen, Hamme.

 

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?