Dierenwinkel Dendermonde

Bent u op zoek naar een dierenwinkel in Dendermonde? Heeft uw kat besloten zijn nagels in uw nieuwe bank te zetten, omdat hij nog geen krabpaal heeft? Gelukkig kunt u bij Interflower alles vervangen waar aan gekrabd of op gekauwd is. Verder hebben we ook de heerlijkste snacks, voer, handige reismandjes en stevige hondenriemen.

Manden en kussens

Om te voorkomen dat de bank vol komt te liggen met kattenharen en hondenharen, wilt u uw viervoeter natuurlijk een comfortabel plekje geven. Soms gaan katten echter op de raarste plekken liggen, waar geen mandje past. Daar kun je bijvoorbeeld een klein kussen neerleggen. Of ga voor een hangmat zodat je kat altijd heerlijk tegen de verwarming aan kan liggen.

Fladderende huisgenoten

Vogels kunnen hun hart ophalen bij Interflower, maar helaas is dat een beetje lastig. Gelukkig kunt u voor alle vogels, binnen of buiten, de leukste vogelbenodigdheden vinden. Voor vogels die u als huisdier houdt hebben wij bijvoorbeeld:

  • Vogelkooien
  • Volières
  • Vogelvoer en zaad
  • Vogelzand
  • Vogelspeelgoed
  • Alles voor in de kooi

Vogels die in de tuin rondvliegen kunt u blij maken met vogelhuisjes of voederschalen. Vergeet er geen zaden op te leggen! Dan kunnen zij de winter weer door.

Vissen uit de dierenwinkel nabij Dendermonde

In ons tuincentrum bevindt zich ook een grote aquariumafdeling met allerlei soorten vissen. U kunt langskomen om ze te bewonderen, en u tegelijkertijd laten informeren over de aanschaf van een aquarium. U bent uiteraard ook welkom als u uw filter of pomp van het aquarium wilt vervangen. Wilt u langskomen in het weekend? Onze dierenwinkel is op zondag ook open. 

 

Bezoek de webshop