Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Dierenwinkel Dendermonde

Bent u op zoek naar een dierenwinkel in Dendermonde? Heeft uw kat besloten zijn nagels in uw nieuwe bank te zetten omdat hij nog geen krabpaal heeft? Gelukkig kunt u bij Interflower alles vervangen waar aan gekrabd of op gekauwd is. Verder hebben we ook de heerlijkste snacks, voer, handige reismandjes en stevige hondenriemen.

Manden en kussens uit de dierenwinkel bij Dendermonde

U vindt in onze dierenwinkel bij Dendermonde comfortabele en stijlvolle manden en kussens voor honden en katten. Om te voorkomen dat de bank vol komt te liggen met kattenharen en hondenharen, wilt u uw viervoeter natuurlijk een comfortabel plekje geven. Soms gaan katten echter op de raarste plekken liggen, waar geen mandje past. Daar kunt u bijvoorbeeld een klein kussen neerleggen. Of ga voor een hangmat zodat uw kat altijd heerlijk tegen de verwarming aan kan liggen. De bank beschermen tegen scherpe nagels? Leg een mooie deken neer, dan komen er ook niet zo veel haren op de bank terecht.

Dierenvoeding in onze dierenwinkel bij Dendermonde

Natuurlijk heeft onze dierenwinkel bij Dendermonde ook de juiste voeding voor uw hond, kat, hamster of kip! Misschien heeft uw huisdier last van blaasproblemen of huidproblemen, daarvoor is er geschikt voer beschikbaar. U kunt bij ons ook terecht voor voer voor verschillende rassen en leeftijden, zoals chihuahua's of senior honden en katten. Naast voeding hebben wij ook materiaal voor het hok van uw knaagdier, zoals hooi en stro, of kippenzand voor de kippen.

Fladderende huisgenoten

In onze dierenwinkel bij Dendermonde kunnen ook vogels hun hart ophalen bij Interflower, maar helaas is dat een beetje lastig. Gelukkig kunt u voor alle vogels, binnen of buiten, de leukste vogelbenodigdheden vinden. Voor vogels die u als huisdier houdt hebben wij bijvoorbeeld:

  • Vogelkooien
  • Volières
  • Vogelvoer en zaad
  • Vogelzand
  • Vogelspeelgoed
  • Alles voor in de kooi

Vogels die in de tuin rondvliegen kunt u blij maken met vogelhuisjes, voederschalen en speciale pindakaas voor vogels. Vergeet geen zaden op de voedertafel te leggen! Dan kunnen zij de winter weer door. Maak tijdens de winter regelmatig de voedertafel schoon zodat er geen ongedierte op de zaden afkomt die op de grond zijn gevallen. Natuurlijk hebben wij hiervoor ook handige bezems en ander tuingereedschap

Vissen uit de dierenwinkel nabij Dendermonde

De dierenwinkel in ons tuincentrum nabij Dendermonde bevindt zich ook een grote aquariumafdeling met allerlei soorten vissen. U kunt langskomen om ze te bewonderen, en u tegelijkertijd laten informeren over de aanschaf van een aquarium. U bent uiteraard ook welkom als u uw filter of pomp van het aquarium wilt vervangen. Wilt u langskomen in het weekend? Onze dierenwinkel nabij Dendermonde is op zondag ook open.