Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Valentijn

Op zondag 14 februari is het weer zover: Valentijnsdag! U vindt de mooiste rode rozen, boeketten, cadeaus en geschenken bij Tuincentrum Interflower in Lokeren. Bestel in onze webshop en wij brengen uw Valentijnscadeaus GRATIS bij u thuis.

Open filters Sluit filters

Producten filter

€   - 
Wis selectie
1 - 6 van 6 producten

Rode roos voor Valentijnsdag

Er is geen ontkomen aan: de rode roos is hoe dan ook verbonden aan Valentijnsdag. Maar waarom is de rode roos eigenlijk zo populair op deze dag van de liefde? De rode roos staat voor liefde, romantiek, passie en respect. Als de rode roos nog in knop is kan dit betekenen dat de liefde nog geheim moet blijven. Is de roos helemaal open dan staat dit voor een liefde die gerijpt en in volle bloei is. Wilt u een geheime liefde laten weten wat u voor degene voelt? Stuur degene dan een rode roos die nog in knop is. Bij Tuincentrum Interflower hebben we prachtige rode rozen. Geef een enkele rode roos die wij mooi voor u verpakken of kies voor een prachtig Valentijnsboeket met meerdere rode rozen en andere fleurige bloemen. Kom langs op 14 februari en kies uw favoriete bos! Valentijnsdag zou geen Valentijnsdag zijn zonder rode rozen.

Rode rozen Valentijnsdag - Tuincentrum Interflower

Valentijnsdag 2021

Waarmee verrast u uw geliefde dit jaar? Koopt u een traditioneel doosje met chocolade? Of pakt u het groter aan en geeft u uw geliefde een sieraad cadeau? Lekker en speciaal eten op Valentijnsdag is ook erg populair. Veel restaurants organiseren een speciaal Valentijnsdagdiner. Of organiseer zelf een Valentijnsdagdiner bij u thuis. Steek overal in huis sfeervolle kaarsjes aan en geniet samen met uw geliefde van een perfecte maaltijd. Een heerlijk muziekje op de achtergrond, de openhaard aan (of een video van een knisperend vuur) en een heerlijk zelfgemaakt avondmaal voor twee, dat klinkt toch perfect? Dan is er nog één ding wat ontbreekt: bloemen! Koop een prachtige bos rode rozen voor uw geliefde om te zeggen hoeveel u van hem of haar houdt. Verspreid verse rozenblaadjes op het bed of in bad. De rode roos is niet voor niets de roos van liefde en romantiek. Pak uit dit jaar en geniet van Valentijnsdag 2021! Bij Interflower hebben we alles voor een perfecte Valentijnsdag 2021!

Valentijnsdag bloemen bij Interflower

Pakt u op Valentijnsdag 2021 flink uit door uw geliefde te verrassen met een bos prachtige rode rozen? Of kiest u voor een enkele roos in een mooi vaasje? Vertel uw liefde op deze dag hoeveel hij of zij voor u betekent. Ongetwijfelt zegt uw partner dat Valentijnsdag maar iets commercieels is. Maar stiekem vindt iedereen het leuk om verrast te worden met Valentijnsdag! Wilt u meer weten over onze bloemen? Of heeft u een speciaal verzoek voor Valentijnsdag? Kom langs in ons tuincentrum of neem contact met ons op door een mail te sturen naar [email protected] of te bellen naar +32 934 806 03. Wij helpen u graag verder en zorgen er graag voor dat Valentijnsdag 2021 een dag wordt om niet te vergeten!