Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Barbecook barbecues & accessoires

Barbecook barbecues & accessoires

Barbecook bij tuincentrum Interflower in Lokeren 

Barbecook is net als bijvoorbeeld Weber een producent van kwalitatief hoogwaardige barbecues. Sinds 1985 zijn de barbecues van Barbecook een feit. Het merk focust zich op drie punten:

  • Gemak in montage;
  • Gemak in gebruik;
  • Gemak in onderhoud.

Barbecook zorgt er dus voor dat u gewoon kunt genieten van een lekker avondje barbecueën met vrienden, familie of uw gezin!

Bekijk het Barbecook Magazine!

Barbecook

Sinds 1985 ontwikkelt Barbecook barbecues voor de consumentenmarkt. De eerste Barbecook barbecue ontstond dan ook in 1985. Barbecues waren vaak erg primitief waren. Barbecook streeft er vanaf de start af aan dan ook naar om barbecueën efficiënter en veiliger te maken. Barbecook wil iedereen een zorgeloze barbecue garanderen. Dit doen zij onder andere door middel van het ontwikkelen van gebruiksvriendelijke barbecues.

Waarom een Barbecook Barbecue?

  • Gebruiksvriendelijk
  • Gemakkelijke montage
  • Eenvoudig onderhoud
  • Kortom: handig in gebruik

Barbecook QuickStart

De QuickStart voor houtskoolbarbecues is een voorbeeld van gemak! De quick start van Barbecook is een van de ontwikkelingen die het leven van de barbecueër makkelijker heeft gemaakt. Door een holle voet te gebruiken voor houtskoolbarbecues werd het mogelijk om zeer snel een goed grilvuur te krijgen!

Barbecook barbecues bij Interflower in Lokeren

De barbecues van Barbecook bij Interflower in Lokeren

Barbecook levert verschillende soorten barbecues tegen goede prijzen. Voor een eerlijke prijs heeft u een barbecue van een zeer goede kwaliteit thuis staan waar u jaren plezier van zult hebben. Het aanbod van Barbecook bestaat uit:

Naast de barbecues zelf bieden wij ook een ruim assortiment aan barbecue-accessoires van Barbecook aan tegen scherpe prijzen. Deze zijn niet alleen erg handig om te gebruiken maar zijn ook altijd leuk om cadeau te doen. Kort samengevat kunnen wij u garanderen dat u bij Interflower gegarandeerd bent van barbecues van hoge kwaliteit!

Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?