Moestuin

Zelf groente, fruit en kruiden kweken met uw eigen moestuin in of nabij Lokeren? Kom langs bij Tuincentrum Interflower in Lokeren en u vindt alles wat u nodig heeft  voor uw eigen moestuin. In ons tuincentrum van wel 10.000m2 hebben wij een uitgebreid assortiment voor een heerlijke moestuin.

Een eigen moestuin

Wilt u verse, onbespoten groenten, fruit en kruiden? Start u eigen moestuin! Zelf groente, fruit en kruiden kweken is erg populair. Een eigen moestuin heeft veel voordelen. Een van de voordelen van een eigen moestuin is dat moestuin groente gezonder is. Daarnaast is het ook een leuke hobby.

Koop uw moestuin producten bij Tuincentrum Interflower in Lokeren

Heeft u al een moestuin of wilt u een moestuin aanleggen? Voor al uw moestuin producten bent u bij  Interflower in Lokeren aan het juiste adres. Kom bij ons langs en laat u inspireren op onze mooie moestuinafdeling!

Het moestuin assortiment

In ons tuincentrum bieden wij een breed assortiment met zeer uiteenlopende producten om uw eigen moestuin aan te leggen en ook te onderhouden. Het hele jaar door. In ons assortiment vindt u onder andere kweekgrond, moestuinbakken, zaden, moestuingereedschap en overige moestuinbenodigdheden. Met de producten van Tuincentrum Interflower teelt u succesvol uw eigen groenten, fruit en kruiden. In ons assortiment hebben wij moestuin producten van merken zoals VT zaden en Somers. 

  


Bezoek Tuincentrum Interflower in Lokeren

Bezoek Tuincentrum Interflower en krijg advies en tips voor uw moestuin! Wij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw moestuin producten. 

Tuincentrum Interflower
Eekstraat 70
9160 Lokeren
[email protected]

 

Bekijk meer productgroepen in de categorie Artikelaanbod