Vandaag zijn wij gesloten
Alle openingsuren

Schaduwdoeken

Bij Interflower hebben wij een groot assortiment aan schaduwdoeken. Ontdek ons aanbod van Nesling. Deze Coolfit schaduwdoeken zijn functioneel en erg sfeervol. Handige schaduwdoeken tegen een scherpe prijs. Bekijk het in de webshop.

Open filters Sluit filters

Producten filter

Schaduwdoek

Heeft u een zonnig terras wat zomers erg warm is? Hang een schaduwdoek op en voorzie uzelf en uw gezinsleden van wat schaduw. Bescherm uw huid tegen zon en zorg voor verkoeling in de tuin. Schaduwdoeken zijn erg functioneel, maar zijn daarnaast ook sfeervol. Kies een schaduwdoek in elke gewenste kleur en geniet volop van uw schaduwplek in de tuin. Zo kunt u rustig werken, relaxen, eten in de schaduw. Bevestig het schaduwdoek aan de muur of aan palen en span het doek in uw tuin, balkon of terras. Geen gedoe met een parasolvoet dus! Een schaduwdoek is werkelijk geschikt voor elke plek in de tuin.

Nesling schaduwdoekSchaduwdoek Nesling

Wie van kwaliteit houdt, kiest een Nesling schaduwdoek. Wij bieden Nesling schaduwdoeken in diverse kleuren, afmetingen en vormen. Interflower heeft Nesling schaduwdoeken in de vorm van een driehoek en een vierkant. Kies zelf uw gewenste vorm en kleur en bevestig het schaduwdoek op een zonnige plek in de tuin. Nesling schaduwdoeken zijn:

  • UV-werend
  • Lichtdoorlatend
  • Winddoorlatend

Voordelen HDPE schaduwdoek

En HDPE schaduwdoek van Nesling zorgt voor bescherming en verkoeling tegelijk. De schaduwdoeken laten altijd wat wind door waardoor u tijdens een hete zomer geniet van verkoeling onder uw schaduwdoek. Ondanks de UV-bescherming laten Nesling schaduwdoeken toch licht door, zo zit u niet direct in het donker als de zon achter de wolken verdwijnt. Hierdoor zijn de schaduwdoeken niet waterdicht. Wilt u ook tijdens een regenbui onder uw schaduwdoek zitten? Kies dan voor een 100% polyester doek.

Polyester schaduwdoek

Schaduwdoeken van 100% polyester zijn geheel waterdicht. Hierdoor blijft u zelfs tijdens een regenbui droog. Polyester schaduwdoeken bieden ook bescherming tegen UV, maar niet zoveel bescherming als HDPE doeken als hierboven genoemd. Bij het ophangen van een 100% polyester doek is het belangrijk dat u een lichte hellingshoek aanhoudt. Zo loopt te allen tijde het regenwater weg en blijft het niet in een plasje op het schaduwdoek liggen. Nadeel van 100% polyester doeken is dat ze nagenoeg geen licht doorlaten. Dit zorgt in sommige tuinen voor een donkere ruimte als de zon achter de wolken verdwijnt.

Schaduwdoek driehoek

Onmisbaar in elke tuin: een schaduwdoek in de vorm van een driehoek. Met een driehoekvormige schaduwdoek zorgt u precies voor een lekker stukje schaduw in uw zithoek. Zo kan oma, opa, baby of uzelf lekker in de schaduw zitten terwijl de rest van de zon geniet. Bij Interflower hebben we de volgende schaduwdoeken in driehoekvorm:

Schaduwdoek terras

Hang ook een schaduwdoek op boven uw terras. Hieronder volgt een aantal tips om uw schaduwdoek te monteren. Bepaal eerst de plaats waar het schaduwdoek moet hangen. Bekijk hoeveel bevestigingspunten u nodig heeft (3 bij een driehoek, 4 bij een vierkant doek). Gebruik muren, wanden, balken en bomen of plaats een paal waar u het doek aan bevestigt. Gebruik het bevestigingsmateriaal van Interflower: bevestigingsplaat, karbijnhaak, spanhaak en een ring.

  • Bevestig de bevestigingsplaat aan een muur, wand, balk of boom.
  • Haal de karbijnhaak door de ring heen en maak het touw of de stalen kabel aan de spanhaak.
  • Vervolgens maakt u de karbijnhaak aan de spanhaak vast en bevestigt u dit aan de ring van het schaduwdoek.
  • Herhaal dit bij alle hoeken van het schaduwdoek en zorg dat elke hoek even strak staat.

Koop schaduwdoek bij Interflower

Wilt u ook een schaduwdoek in de tuin? Kom langs bij Interflower in Lokeren en koop schaduwdoeken van topmerk Nesling. Heeft u geen tijd om langs te komen? In onze webshop vindt u een groot deel van ons aanbod. Kijk rustig rond en selecteer uw favoriet. Heeft u vragen? Geen probleem. Wij zijn elke dag bereikbaar voor vragen en advies. Bel ons op +32 934 806 03.