Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Osteospermum, familie van de Asteraceae. De bloemkleur is purperroze en de bloeitijd is van ca. juni tot en met september. De bladeren zijn groen en ongeveer 10 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 25 cm. Verdraagt een temperatuur tot -5 gr. C. en blijft de gehele winter groen. De geadviseerde plantafstand is 26 cm. (11-15 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige plek op niet te arme grond. Ze is ook te combineren met 'rotsplanten' als de bodem ter plaatse maar niet te droog is. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Bent u op zoek naar Osteospermum barbariae 'Compactum'Osteospermum barbariae 'Compactum' is ook wel bekend als Osteospermum. Deze Asteraceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 25 centimeter. Osteospermum is wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Osteospermum barbariae 'Compactum'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Osteospermum niet!

  • Nederlandse naam: Osteospermum Wetenschappelijke naam: Osteospermum barbariae 'Compactum' Type plant: Vaste plant Geslacht: Osteospermum
  • Familie: Asteraceae Bloemkleur: Paars, Roze Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus, September Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Ja
  • Hoogte in CM: 25 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?