Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Marjolein, familie van de Lamiaceae. De bloemkleur is lilaroze en de bloeitijd is van ca. juli tot en met september. De bladeren zijn groen en ongeveer 10 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 50 cm. Verdraagt een temperatuur tot -20 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 30 cm. (8-11 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige, warme plek op niet te arme grond en buiten de schaduwzone van bomen en heesters. Ze kan gebruikt worden als borderplant, want ze laat zich eenvoudig combineren. Deze plant heeft in de winter bescherming nodig tegen overvloedige regen en sneeuw. In de zomer moet u ervoor waken dat ze niet uitdroogt. Geeft een goede snijbloem.

Bent u op zoek naar Origanum laevigatum 'Hopleys'Origanum laevigatum 'Hopleys' is ook wel bekend als Marjolein. Deze Lamiaceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 50 centimeter. Marjolein is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Origanum laevigatum 'Hopleys'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Marjolein niet!

  • Nederlandse naam: Marjolein Wetenschappelijke naam: Origanum laevigatum 'Hopleys' Type plant: Vaste plant Geslacht: Origanum
  • Familie: Lamiaceae Bloemkleur: Paars Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Juli, Augustus, September Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 50 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?