Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Kattenkruid, familie van de Lamiaceae. De bloemkleur is zachtblauw en de bloeitijd is van ca. juni tot en met september. De bladeren zijn grijsgroen en ongeveer 30 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 80 cm. Verdraagt een temperatuur tot -35 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 33 cm. (7-9 st. per m2.) Is slecht verkrijgbaar.
Plant voor een open ruimte.
Deze plant is zeer geschikt voor 'de tuin op het zuiden'. Verlangt een zonnige plek op niet te arme grond. Deze plant heeft in de winter bescherming nodig tegen overvloedige regen en sneeuw. In de zomer moet u ervoor waken dat ze niet uitdroogt. Woekert niet of nauwelijks en laat zich goed combineren met andere planten.

Bent u op zoek naar Nepeta grandiflora 'Pool Bank'Nepeta grandiflora 'Pool Bank' is ook wel bekend als Kattenkruid. Deze Lamiaceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 80 centimeter. Kattenkruid is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Nepeta grandiflora 'Pool Bank'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Kattenkruid niet!

  • Nederlandse naam: Kattenkruid Wetenschappelijke naam: Nepeta grandiflora 'Pool Bank' Type plant: Vaste plant Geslacht: Nepeta
  • Familie: Lamiaceae Bloemkleur: Blauw Bladkleur: Grijs, Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: Juni, Juli, Augustus, September Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 80 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?