Vandaag geopend van 09:00 t/m 18:00
Alle openingsuren

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

Wis selectie

De nederlandse naam is Prachtriet, familie van de Poaceae. De bloemkleur is zilverwit en de bloeitijd is van ca. september tot en met oktober. De bladeren zijn groen en ongeveer 125 cm. hoog. De volwassen hoogte van deze vaste plant is ca. 175 cm. Verdraagt een temperatuur tot -30 gr. C. De geadviseerde plantafstand is 45 cm. (3-5 st. per m2.) Is ruim verkrijgbaar.
Borderplant.
Deze plant is zeer geschikt voor de siertuin. Ze heeft opvallend blad, bloei, of vorm en laat zich eenvoudig combineren. Verlangt een zonnige plek en goed doorlatende, voedselrijke grond. Deze hoge plant is geschikt als basisplant om uw beplantingsplan omheen te bouwen. Verdraagt korte periodes van droogte prima. Natte winters daarentegen niet. Het is een opvallende plant, die ook als solitair te gebruiken is.

Bent u op zoek naar Miscanthus sinensis 'Silberfeder'Miscanthus sinensis 'Silberfeder' is ook wel bekend als Prachtriet. Deze Poaceae heeft een maximale hoogte van ongeveer 175 centimeter. Prachtriet is niet wintergroen. Wilt u meer informatie ontvangen of tips over deze Miscanthus sinensis 'Silberfeder'? U bent van harte welkom in ons tuincentrum maar houdt u er alstublieft rekening mee dat niet alle planten altijd beschikbaar zijn, dus ook de Prachtriet niet!

  • Nederlandse naam: Prachtriet Wetenschappelijke naam: Miscanthus sinensis 'Silberfeder' Type plant: Vaste plant Geslacht: Miscanthus
  • Familie: Poaceae Bloemkleur: Grijs, Wit Bladkleur: Groen Veelkleurig blad: Nee
  • Bloeitijd: September, Oktober Vochtigheid: Droog-vochthoudend Zon / schaduw: Zon Wintergroen: Nee
  • Hoogte in CM: 175 Giftig: Nee
Nieuwsbrief
Onze nieuwsbrief ontvangen?